Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Pēdējais brīdis! Laimē ielūgumus uz Kungfu laikmetīgās dejas izrādi "Durvis"

Redakcija
Redakcija

Portāli KultūrasVēstis.lv un Epadomi.lv sadarbībā ar BT1 aicina piedalīties konkursā un laimēt ielūgumus uz Ķīnas deju apvienības „The Contemporary Dragon KungFu Company” izrādē “Durvis” (Gateway), kas notiks 5. maijā plkst. 19.30 Ķīpsalas hallē.

“Žilbinoša, fascinējoša cīņas tehnika, līdz pilnībai izkopta precizitāte apvienojumā ar dejas skaistumu – tas ir kas Baltijā vēl neredzēts! Vienaldzīgo nebūs!” prognozē horeogrāfe Olga Žitluhina, kas, viesojoties Pekinā, Ķīnā, redzēja šo mākslinieku uzstāšanos un bija sajūsmā.

12 jaunie, izcilie kungfu meistari un dejotāji uz Ķīpsalas skatuves demonstrēs elpu aizraujošas kustības un unikālu cīņas tehniku, kas tiek slīpēta daudzu gadu garumā, un tās pamatā ir cēls mērķis – tiekšanās pēc apgaismības un pašpilnveidošanās.

„Mūsdienu kungfu dejas izrādei “Durvis” nav valodas un kultūras barjeru, tā skatītājus uzrunā sajūtu līmenī. Šai izrādei nav krāšņas scenogrāfijas un greznu tērpu – tā vietā piedāvājam izrādi, kurā izpaužas mūsu dzīvā iztēle, novatorisma gars, vienkāršas un patiesas jūtas un mūsu nacionālā identitāte,” teic deju apvienības mākslinieciskā vadītāja un horeogrāfe Liu Lu.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portālu KultūrasVēstis.lv ( draugiem.lv/kulturasvestis) un epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugu lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" saviem draugiem.

Konkurss norisinās līdz 2015. gada 29. aprīļa plkst. 23.59.
30. aprīļa rītā paziņosim laimīgo, kurš iegūs ielūgumus uz Ķīnas deju apvienības „The Contemporary Dragon KungFu Company” izrādē “Durvis” (Gateway), kas notiks 5. maijā plkst. 19.30 Ķīpsalas hallē.


Konkurss tapis sadarbībā ar "BT1".

Vairāk par izrādi: kulturasvestis/maksla/laikmetiga_maksla