Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Foto: No skarbiem treniņiem Pekinas nomalē līdz skatītāju pārpildītām zālēm

Redakcija
Redakcija
Jau 5. maijā Ķīpsalas hallē būs skatāma iespaidīga Ķīnas kungfu laikmetīgās dejas izrāde „Durvis” (Gateway), kur 12 jauni puiši – kungfu meistari un dejotāji – uz skatuves demonstrēs elpu aizraujošas kustības un unikālu cīņas tehniku, kas neatlaidīgi slīpēta jau no agras bērnības.

Kā zināms, pirmoreiz Baltijā pārsteidzošu cīņas mākslas spēku un laikmetīgās dejas skaistumu varēs baudīt Ķīnas deju apvienības „The Contemporary Dragon KungFu Company” izrādē “Durvis” (Gateway), kas notiks 5. maijā plkst. 19.30 Ķīpsalas hallē. No kurienes mēs nākam? Kurp mēs dodamies? Izrāde ir stāsts par dzīvi – cilvēks instinktīvi izvēlas durvis, kuras atvērt, lai nostātos uz fiziskās un garīgās pilnveidošanās ceļa. Lai sasniegtu briedumu un kļūtu par pieaugušiem vīriem, jaunie puiši atvērs un izies caur Cilvēka, Dieva un Gara vārtiem, kas simbolizē dažādus personības attīstības posmus.