Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:366, Did:0, useCase: 3


Video: Iepazīstina ar foruma BALTĀ NAKTS 2015 plašo programmu

Redakcija
Redakcija
“Baltā nakts” ir kļuvusi par neatņemamu un gaidītu Rīgas kultūras dzīves notikumu, kas ik gadu pulcē apmeklētājus septembra sākumā. Tā ir viena nakts gadā, kad Rīgā triumfē laikmetīgā māksla un kultūra, veras izstāžu zāļu, kinoteātru, kafejnīcu, laukumu, baznīcu, koncertzāļu, ielu un pagalmu durvis, lai bez maksas Rīgas iedzīvotājus un viesus iesaistītu mūsdienu kultūras norisēs.

Šogad forums "Baltā nakts" norisināsies jau desmito reizi, sestdienas naktī no 5. uz 6. septembri. Par foruma programmas vadmotīvu šogad izvēlēta Gaismas tēma, tā atbalstot ANO Izglītības, zinātnes un kultūras organizācijas (UNESCO) izsludināto “Gaismas un gaismas tehnoloģiju” gada ideju.

Ar pilnu "Baltās nakts" programmu iespējams iepazīties mājaslapā baltanakts.lv. Šeit iespējams izveidot savu "Baltās nakts" karti, iekļaujot sevis izvēlētos objektus. Foruma laikā Līvu laukumā darbosies infocentrs.

Šodien Latvijas Nacionālās bibliotēkas smailē notika preses konference, kas bija veltīta mūsdienu kultūras foruma „Baltā nakts” notikumu apskatam, akcentējot vērienīgākos Latvijas un starptautiskos mākslas projektus, kā arī, lai informētu par citiem festivāla organizatoriskajiem jautājumiem.
Vērtējums: +3