Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:362, Did:0, useCase: 3


Foto: Likteņdārzs no putna lidojuma

Redakcija
Redakcija
Laiks nestāv uz vietas, tāpat Daugavas plūdums un Likteņdārza attīstība. Vasaras pilnbriedā ciemos uz Koknesi tika aicināts fotogrāfs Uģis Nastevičs, lai Likteņdārzu iemūžinātu no putna lidojuma. Jaunākie aerofoto uzņēmumi ļauj saredzēt dārza mainīgo dabu un īpaši Ābeļu alejas pārmaiņas.

Ja ikdienā dārzu ir ierasts skatīt acu augstumā, veroties tālumā un plašumā, kā arī meklējot savus iestādītos kociņus vai iebruģētos bruģakmeņus, tad šoreiz tiek piedāvāta iespēja dārzu vērot perspektīvā no augšas.

Šīs fotogrāfijas iedvesmo tālākiem darbiem, tāpēc visi Likteņdārza atbalstītāji tiek aicināti palīdzēt dārzam kļūt vēl ziedošākam. Latvijas 100. dzimšanas diena strauji tuvojas, taču darbu vēl gana. Ikviens tiek aicināts apciemot dārzu, atvest savu maisiņu zemes un laukakmeni no savas lauku sētas vai izvēlēties bruģakmeni kā īpašu un mīļu dāvinājumu saviem tuvajiem.

Foto: Uģis Nastevičs (japāņu valodas pasniedzējs, tulks, fotogrāfs un aktīvs Likteņdārza atbalstītājs)