Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:362, Did:0, useCase: 3


Izziņoti pirmie LMA 80. karnevāla “Baltais caurums” biļešu pārdošanas datumi un laiki

Redakcija
Redakcija

2018. gada 16. februārī no plkst. 19.00 līdz rīta gaismai Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) norisināsies 80. jubilejas karnevāls, kas savā bezgalīgi apaļajā jubilejā pārtaps par portālu ceļojumiem vērienīgā mākslas un radošuma svētkos, padarot to par vienu no gada lielākajiem notikumiem. Ir zināmi datumi un laiki, kad būs iespējams iegādāties biļetes - facebook.com

Biļetes būs iespējams iegādāties LMA 1. stāva izstāžu zālē:
22. janvārī (pirmdiena) no plkst. 10.00 līdz 19.00
23. janvārī (otrdiena) no plkst. 10.00 līdz 19.00
24. janvārī (trešdiena) no plkst. 16.00 līdz 19.00
25. janvārī (ceturtdiena) no plkst. 16.00 līdz 19.00

Biļešu skaits ir ierobežots, to cena iepriekšpārdošanā:
10 EUR – Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem
15 EUR – LMA absolventiem, Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijas, Latvijas Kultūras akadēmijas un mākslas akadēmijas un skolu studentiem, kultūras iestāžu darbiniekiem, LMA studentu draugiem.
30 EUR – visiem pārējiem interesentiem, kā arī karnevāla norises dienā.

Ieeja karnevālā ir no 18 gadu vecuma - pie ieejas tiks pārbaudīti personu apliecinošie dokumenti. Katrs akadēmijas students vai absolvents, uzrādot studenta apliecību vai diplomu, varēs iegādāties vairākas biļetes sev un saviem draugiem.

Par godu jubilejas karnevālam LMA studenti apvienos spēkus, lai kopā ar talantīgajiem un enerģiskajiem studentiem no Jāzepa Vītola mūzikas akadēmijas un Kultūras akadēmijas veidotu efektīgu mākslas, mūzikas, dejas un teātra simbiozi. Karnevāla organizatori ir padomājuši par to, lai tiktu apmierinātas visdažādākās apmeklētāju muzikālās gaumes. Līdzās dažādām alternatīvās, indie-rock un rokmūzikas apvienībām uz vairākām skatuvēm būs dzirdami un redzami arī funk, regeja, metāla, hip-hop, industriālās un elektroniskās mūzikas izpildītāji. Līdz šim izziņotās grupas: "Labvēlīgais Tips", "Dzelzs Vilks", "Gas of Latvia", "The Coconuts", "MANTA", "7dēli", "Riga Reaggae", Edavārdi, “Vēstnieks”, “Waterflower”, “MMMM”, “Passific K, “Wagars” un DJ Augusts. Vairāk informācijas par karnevāla programmu un skatuvēm karnevals.lma.lv.

Pasākuma galvenie atbalstītāji: "Latvijas valsts meži", "Gandrs poligrāfija", "Amber Distribution Latvia", "Folkklubs ALA". Atbalstītāji: "Pica Lulū", "Otrā Elpa", "Antalis", "Memory Water", "Pure Chocolate", "Tikkurila", "Rosme", "Force Fix", "Omnilat", "Valmiermuiža", " JCDecaux Latvija", "Abakhan", "Cherry Picking", "Gaismas virtenes", "Dabas dots", "2ANNAS", "Green Cola", "Red Bull", "Marks M", "BKN-BALANCE", "Late Night Munchies", "BILZE", "Kiilto" u.c.

Karnevāla norises vieta: Latvijas Mākslas akadēmija, Kalpaka bulvārī 13, Rīgā.