Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:362, Did:0, useCase: 3


Foto: Instrumentu brīnumainās pārvērtības festivāla “Bildes 2017” izstādē

Redakcija
Redakcija
No 10. oktobra t/c “Spice” otrajā stāvā atklāta mūzikas un mākslas festivāla “Bildes 2017” izstāde “Instrumenti. Pārvērtības”, kurā tradicionāli apskatāmi mūziķu, mākslinieku un citu radošu personību radīti tematiskie mākslas darbi. Šogad uzstādījums bija apgleznot, apdarināt savu muzikālo dzīvi jau nokalpojušus mūzikas instrumentus.

Festivāls “Bildes” šoreiz notiks no 5. līdz 25. novembrim. Kopumā būs iespēja apmeklēt deviņus koncertus, kas norisināsies četrās Rīgas vietās – Kongresu namā, mūzikas namā “Daile”, Spīķeru koncertzālē un mūzikas klubā “Kaļķu vārti”.

Vairāk par izstādi ŠEIT

Biļetes uz koncertiem nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs un bilesuparadize.lv. Pieteikumi kolektīvajiem apmeklējumiem un papildu informācija par koncertiem: “Bilžu birojs”, tālr. nr. 29282866, e-pasts bildes@bildes.lv.