Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:362, Did:0, useCase: 3


Aicina pieteikties tirdzniecībai gaismas festivāla “Staro Rīga 2017” norises laikā

Redakcija
Redakcija

Aicina pieteikties tirdzniecībai gaismas festivāla “Staro Rīga 2017” norises laikā
Publicitātes foto

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina pieteikšanos tirdzniecībai gaismas festivāla “Staro Rīga 2017 ” norises laikā, kas notiks no 17. līdz 20. novembrim.

Tirdzniecība festivāla laikā paredzēta Vērmanes dārzā, Esplanādē, Kronvalda parkā, Latvijas Universitātes skvērā, Bastejkalnā, pie Pulvertorņa, Vaļņu ielā, Kaļķu ielā un Doma laukumā, kopskaitā 45 tirdzniecības vietas. Tirdzniecības dalībniekiem, atbilstoši noteikumiem, jāpiedāvā siltie dzērieni, uzkodas, konditorejas izstrādājumi, nepārtikas preces – ar gaismas tematiku saistīti suvenīri un rotaļlietas, kā arī suvenīri ar nacionālo simboliku.

Tirdzniecības noteikumi un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnēs www.kultura.riga.lv sadaļā “Aktuāli”. Pretendentiem pieteikumi jāiesniedz tīmekļa vietnē www.izbraukumatirdznieciba.lv elektroniskā formā līdz 2017. gada 10. novembra plkst. 12.00, pieteikumu nosūtot uz e-pasta adresi pieteikumi@izbraukumi.lv.

Tirdzniecību organizē biedrība “Staro 100”.

Papildinformācija pieejama pie tirdzniecības organizatoriem pa tālruni 64373464 vai e-pastu pieteikumi@izbraukumi.lv darba laikā no plkst. 10.00 līdz 17.00.