Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 10. līdz 16. jūnijam

Redakcija
Redakcija

10. 11. 12. 13. 14. un 16. jūnijs plkst. 17.00
NODEVĒJS MŪSU GAUMĒ
Our Kind of Traitor

REŽISORS: Susanna White
LOMĀS: Ewan Mcgregor, Stellan Skarsgård, Damian Lewis, Naomie Harris

Vienkāršs angļu pāris, baudot brīvdienas Marakešā, sadraudzējas ar harizmātisku un ekstravagantu krievu, nenojaušot, ka viņš atmazgā naudu krievu mafijai. Kad Dima palūdz pārim nogādāt slepenu informāciju Britu Slepenajam Dienestam, Perijs un Geila nokļūst bīstamā spiegu un politisko intrigu virpulī. Pāris ir spiests doties bīstamā ceļojumā caur Parīzi un Londonu, slēpjoties Franču alpos, līdz galu galā piespiežot viņus sadarboties ar nežēlīgu un apņēmīgu angļu valdības MI6 aģentu.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā

10. 11. 12. 13. 14. un 16. jūnijs plkst. 19.00
SAKARI FRANČU GAUMĒ
Un homme à la hauteur

REŽISORS: Laurent Tirard
LOMĀS: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cedrik Kahn, Stephanie Papanian

Pienācis franču komēdijas laiks! Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. „Sakari franču gaumē“ ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.
Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā

10. 11. 12. 13. 14. un 16. jūnijs plkst. 20.50
NAUDAS MONSTRS
Money Monster

REŽISORS: Jodie Foster
LOMĀS: George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell, Dominic West, Caitriona Balfe

Lī Geitss ir superpopulārā TV raidījuma "Naudas monstrs" vadītājs. Viņa ieteikumos, kā labāk ieguldīt naudu, ieklausās visa Ņujorka. Taču, kad vienas kompānijas, kurā Lī iedrošināja skatītājus ieguldīt līdzekļus, akcijas negaidīti nokrītas, viens no bankrotējušajiem noguldītājiem ielaužas studijā un tiešraidē sagrābj ķīlniekus .
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

12. jūnijs plkst. 14.00
Teātra izrāde bērniem 7 PASAKAS PAR ŅUKUCĪTI

Zīmējumu teātris aicina jaunākos skatītājus uz Vara Klausītāja režisēto izrādi visai ģimenei ''7 pasakas par Ņukucīti'', kas tapusi, iedvesmojoties no Aivara Neibarta pasakām. Izrāde notiks svētdien, 12. jūnijā, pulksten 14:00 kinoteātrī K. Suns Elizabetes ielā 83/85.
Izrāde tiek zīmēta uz vertikālām papīra loksnēm, kas saliktas septiņās kārtās. Katra iepriekšējā pasaka ar kādu papīra loksni ievijas nākamajā pasakā. Papīrs tiek apzīmēts, locīts, plēsts un ņurcīts, tas pamazām piepilda visu skatuvi.
Zīmēšana ir darbība, ne tikai jau uzzīmēts zīmējums. Izrādē zīmēšanai ir vadošā loma, gleznotājas Andas Lāces izpildījumā, to papildina Agnese Bordjukovsa laikmetīgās dejas solo un teicējs Varis Klausītājs, kurš pauž notikumus par Ņukucīti. Izrādes izpildītāji ir arī izrādes autori.
Zīmējumu teātris rada netradicionālu teātra formu, kuras pamatā ir zīmēšana izrādes laikā; neatņemamas sastāvdaļas ir arī mūzika un aktierspēle. Teātris ieguvis "Spēlmaņu nakts 2012" balvu nominācijā "Gada izrāde bērniem vai jauniešiem" un vairākas godalgas starptautiskajā teātra festivālā "aactWorldFest 2014" Floridā (ASV).
facebook.com/zimejumu.teatris
Izrāde latviešu valodā.
Izrādes ilgums: 60 min.

Biļetes “Biļešu paradīze” vai pirms izrādes: www.bilesuparadize.lv.
Biļetes cena gan bērniem, gan pieaugušajiem – 7,00 eur.
Pieejamas ģimenes biļetes – četru biļešu komplekts par trīs biļešu cenu - 21,00 eur.
Izrādes ilgums: 60 min.