Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 3. līdz 9. jūnijam

Redakcija
Redakcija

2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. jūnijs plkst. 17.00
SAKARI FRANČU GAUMĒ
Un homme à la hauteur

REŽISORS: Laurent Tirard
LOMĀS: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cedrik Kahn, Stephanie Papanian

Pienācis franču komēdijas laiks! Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. „Sakari franču gaumē“ ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.
Diāna (Viržīnija Efirā) ir lieliska advokāte, bet personiskā dzīve nevedas – viņa tikko parakstījusi šķiršanās dokumentus. Reiz Diānu pārsteidz negaidīts telefona zvans. Arhitekts Aleksandrs (Žans Dižardēns) patīkamā balsī pieklājīgi pavēsta, ka atradis Diānas mobilo tālruni. Viņi norunā tikšanos. Viņu gaida vārda tiešā nozīmē mazs pārsteigums.
Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. jūnijs plkst. 18.50
NAUDAS MONSTRS
Money Monster

REŽISORS: Jodie Foster
LOMĀS: George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell, Dominic West, Caitriona Balfe

Lī Geitss ir superpopulārā TV raidījuma "Naudas monstrs" vadītājs. Viņa ieteikumos, kā labāk ieguldīt naudu, ieklausās visa Ņujorka.
Taču, kad vienas kompānijas, kurā Lī iedrošināja skatītājus ieguldīt līdzekļus, akcijas negaidīti nokrītas, viens no bankrotējušajiem noguldītājiem ielaužas studijā un tiešraidē sagrābj ķīlniekus - gan pašu Lī Geitsu, gan raidījuma producenti Petiju. Lai glābtos, Lī un Petijai nāksies zibenīgi noskaidrot kompānijas akciju aizdomīgā krituma iemeslus.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. jūnijs plkst. 20.40
NODEVĒJS MŪSU GAUMĒ
Our Kind of Traitor

REŽISORS: Susanna White
LOMĀS: Ewan Mcgregor, Stellan Skarsgård, Damian Lewis, Naomie Harris

Filma veidota pēc bestsellera Skārdnieks, Drēbnieks, Zaldāts, Spiegs autora Džona Lekarē romāna Our Kind of Traitor motīviem.
Vienkāršs angļu pāris, baudot brīvdienas Marakešā, sadraudzējas ar harizmātisku un ekstravagantu krievu, nenojaušot, ka viņš atmazgā naudu krievu mafijai. Kad Dima palūdz pārim nogādāt slepenu informāciju Britu Slepenajam Dienestam, Perijs un Geila nokļūst bīstamā spiegu un politisko intrigu virpulī. Pāris ir spiests doties bīstamā ceļojumā caur Parīzi un Londonu, slēpjoties Franču alpos, līdz galu galā piespiežot viņus sadarboties ar nežēlīgu un apņēmīgu angļu valdības MI6 aģentu.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.