Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


KINO gardēžiem! Balvu fondā – ekskluzīva grāmata par kino leģendām un ielūgumi uz kārotāko filmu k/t "Cinamon"

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla KultūrasVēstis.lv rīkotajā konkursā, kas tapis sadarbībā ar izdevniecību "Dienas Grāmata" un kinoteātri "Cinamon", un laimē lielisku komplektu kino baudai – Ditas Rietumas un Normunda Naumaņa grāmatu par leģendārām kino personībām "Personības. Parādības. Personīgi" apvienojumā ar 2 ielūgumiem uz jebkuru no repertuāra filmām kinoteātrī "Cinamon".

Grāmata Dita Rietuma, Normunds Naumanis "Personīgi. Parādības. Personīgi":
No trim PPP — PERSONĪBAS/PARĀDĪBAS/personīgi — būtiskākais šīs grāmatas aspekts ir — PERSONĪGI. Jūs gaida satikšanās gan ar jau leģendārām kinoindustrijas PERSONĪBĀM, gan slavas lutinātām PARĀDĪBĀM.

24 tuvplāni — dzīvē un filmās, 24 portreti un sarunas ar mūsdienu pasaules kino procesam nozīmīgiem cilvēkiem. Džonijs Deps, Leonardo di Kaprio, Izabella Ipēra, Hīts Ledžers, Keita Blānšeta, Tilda Svintone, Vudijs Allens, Larss fon Trīrs un daudzi citi — aktieri un režisori, kas ar savām lomām un filmām būtiski ietekmē kino virzību un, visdrīzāk, arī vēsturē paliks kā šī procesa spilgtas pieturzīmes.

PPP, protams, ir subjektīva pēdējās desmitgades kino vēsture. Šī grāmata nav kāds neapstrīdams izcilnieku “tops” vai “slavas aleja”. Tajā ir apkopotas, varbūt pat egoistiski kolekcionētas interesantas un spilgtas mākslas parādības un neaizmirstamas sarunas.

Kinoteātris "Cinamon":
Kinoteātris Cinamon tirdzniecības parkā Alfa tika atvērts 2008. gada 7. novembrī. Cinamon kinoteātri darbojas arī Igaunijā – Tartu, kā arī Lietuvā – Kauņā.

Cinamon kinoteātrī Rīgā ir 8 kino zāles ar kopējo vietu skaitu 1360 skatītājiem. Kinoteātris ik nedēļu saviem apmeklētājiem nodrošina 12 līdz 16 jaunākās filmas, piedāvājot vairāk nekā tikai filmu skatīšanos, jo papildus kino apmeklējumam tiek sniegtas arī izklaides iespējas – spēļu laukums bērniem un pieaugušajiem.

Cinamon kinozāļu dizains ir veidots tā, lai skatītājam sniegtu maksimālu komfortu vizuālo un skaņas efektu baudīšanā, ko nodrošina jaunākās tehnoloģijas. Filmas tiek izrādītas gan 2D, gan 3D formātos. Pie kinoteātra pieejama plaša bezmaksas autostāvvieta.

Piedalies konkursā, laimē balvu un veldzējies kino!

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla KultūrasVēstis.lv (facebook.com/kulturasvestis.lv), izdevniecības "Dienas Grāmata" (facebook.com/dienas.gramata) un kinoteātra "Cinamon" (facebook.com/CinamonKino) sekotājam Facebook.com lapās.

2. Jāspiež "patīk" un "ieteikt" konkursa ierakstam, lai arī Tavi draugi uzzina par šo iespēju.

KONKURSS IR AKTĪVS LĪDZ Š.G. 31. MAIJAM. 1. JŪNIJĀ IZLOZĒSIM LAIMĪGO UZVARĒTĀJU, KURŠ DĀVANĀ SAŅEMS IZDEVNIECĪBAS "DIENAS GRĀMATA" D. RIETUMAS UN N. NAUMAŅA GRĀMATU "PERSONĪBAS. PARĀDĪBAS. PERSONĪGI", KĀ ARĪ 2 IELŪGUMUS UZ KĀDU NO TĪKAMĀKAJĀM K/T "CINAMON" FILMĀM.

Konkurss tapis sadarbībā ar k/t "Cinamon" (www.cinamonkino.lv) un izdevniecību "Dienas Grāmata". (www.dgramata.lv)