Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 1. līdz 7. jūlijam

Redakcija
Redakcija

1. – 7. jūlijs plkst. 17.40
SAKARI FRANČU GAUMĒ
Un homme à la hauteur

REŽISORS: Laurent Tirard
LOMĀS: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cedrik Kahn, Stephanie Papanian

Pienācis franču komēdijas laiks! Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. „Sakari franču gaumē“ ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

1. – 7. jūlijs plkst. 19.20
AUNI
Hrútar

REŽISORS: Grímur Hákonarson
LOMĀS: Sigurður Sigurjónsson, Theodór Júlíusson, Charlotte Bøving

Brāļi Gumi un Kidi ir aitkopji, kas lepojas ar labākajiem ganāmpulkiem Islandē. Tomēr, lai gan brāļus vieno nodarbošanās, bet viņu aitas – kopīgs sencis, abi nav runājuši jau gadu desmitiem. Kad Kidi ganampulks inficējas ar nāvējošu slimību un valdība nolemj, ka visas aitas jāiznīcina, brāļiem jāpārvar nesaskaņas, lai novērstu katastrofu un glābtu savas saimniecības. Bruņojušies ar bisi un izdomu, Gumi un Kidi ir gatavi visam. Pieredzējušā dokumentālista Grimura Hakonarsona otrā spēlfilma ir sirsnīga traģikomēdija par cilvēkiem un auniem, kas ieguvusi Kannu kinofestivāla balvu “Un Certain Regard” programmā, kurā apkopoti festivāla neparastākie un oriģinālākie darbi.
Filma orģinālvalodā ar subtitriem latviešu valodā.

1. – 7. jūlijs plkst. 21.00
NE SAVĀ DABĀ
MOT NATUREN

REŽISORS: Ole Giæver, Marte Vold
LOMĀS: Ole Giæver, Rebekka Nystabakk, Marte Magnusdotter Solem

Martins, zēniska izskata trīsdesmitgadnieks, dodas nedēļas nogales skrējienā kalnos. Taču no domām aizbēgt nav iespējams, un Martins cenšas analizēt savas attiecības ar sievu un mazo dēlu, apnikumu darbā, gruzdošo atsvešinātības sajūtu... Liekas, kaut kas ir neatgriezeniski zudis. Kas notiku, ja viņš izšķirtos? Bet ja viņa sieva aizietu bojā? Un ja nu nelaimes gadījumā ciestu viņš pats? Kad dzīve piespēlē iespēju ļauties brīvībai, ko Martins šķietami alkst, kāda būs viņa izvēle?
Oles Gjevera vienkāršais un dziļi personiskais stāsts – viņš ir filmas scenārija autors, režisors un galvenās lomas atveidotājs – rezonē ar ikvienu, kas nonācis emocionālās krīzes priekšā un spiests atšķetināt sava prāta samezglojumus.
Filma norvēģu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.