Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 27. maija līdz 2. jūnijam

Redakcija
Redakcija

27. 30. maijs un 1. jūnijs plkst. 20.50
28. un 29. maijs plkst. 16.00

SAKARI FRANČU GAUMĒ
Un homme à la hauteur

REŽISORS: Laurent Tirard
LOMĀS: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cedrik Kahn, Stephanie Papanian

Pienācis franču komēdijas laiks! Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. „Sakari franču gaumē“ ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.

Diāna (Viržīnija Efirā) ir lieliska advokāte, bet personiskā dzīve nevedas – viņa tikko parakstījusi šķiršanās dokumentus. Reiz Diānu pārsteidz negaidīts telefona zvans. Arhitekts Aleksandrs (Žans Dižardēns) patīkamā balsī pieklājīgi pavēsta, ka atradis Diānas mobilo tālruni. Viņi norunā tikšanos. Viņu gaida vārda tiešā nozīmē mazs pārsteigums.

Franču kino izsenis izdaudzināts savu klasisko komēdiju un harizmātisko aktieru dēļ. „Sakari franču gaumē“ šā žanra cienītājiem būs gards kumosiņš. Viens no mūsdienās pašiem slavenākajiem franču aktieriem Žans Dižardēns filmā liks lietā visu savu vīrieša šarmu. Aktieris guvis pasaules slavu, saņemdams balvu „Oskars“ par lomu filmā „Mākslinieks“. Vasaras gaidās komēdija „Sakari franču gaumē“ iedvesmos piepešām romantiskām jūtām
Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

27. 30. maijs un 1. jūnijs plkst. 19.00
28. un 29. maijs plkst. 17.50
31. maijs plkst. 19.30

KARALISKAIS PIEDĀVĀJUMS
A Hologram for the King

REŽISORS: Tom Tykwer
LOMĀS: Tom Hanks, Sarita Choudhury, Alexander Black, Ben Whishaw

Galvenajā lomā - Oscar® balvas ieguvējs Toms Henkss! Alana dzīve burtiski irst pa vīlēm – gan laulībā, gan biznesā iestājusies krīze, un viņam nav ne jausmas, kā dzīvot tālāk. Lai izbēgtu no bankrota un pārrautu neveiksmju loku, Alans dodas uz Saūda Arābiju – cerībā pārdot savu pārdrošo ideju moderno tehnoloģiju jomā pašam karalim. Gaidīdams vizīti, Alans iepazīst eksotiskās arābu pasaules noslēpumus, kam pa spēkam ir izmainīt viņa dzīvi. Gluži kā hologrammu...
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

27. 30. maijs un 1. jūnijs plkst. 17.00
29. maijs plkst. 19.40

NODEVĒJS MŪSU GAUMĒ
Our Kind of Traitor

REŽISORS: Susanna White
LOMĀS: Ewan Mcgregor, Stellan Skarsgård, Damian Lewis, Naomie Harris

Filma veidota pēc bestsellera Skārdnieks, Drēbnieks, Zaldāts, Spiegs autora Džona Lekarē romāna Our Kind of Traitor motīviem.
Vienkāršs angļu pāris, baudot brīvdienas Marakešā, sadraudzējas ar harizmātisku un ekstravagantu krievu, nenojaušot, ka viņš atmazgā naudu krievu mafijai. Kad Dima palūdz pārim nogādāt slepenu informāciju Britu Slepenajam Dienestam, Perijs un Geila nokļūst bīstamā spiegu un politisko intrigu virpulī. Pāris ir spiests doties bīstamā ceļojumā caur Parīzi un Londonu, slēpjoties Franču alpos, līdz galu galā piespiežot viņus sadarboties ar nežēlīgu un apņēmīgu angļu valdības MI6 aģentu.
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

2. jūnijā plkst. 19.00

COMEDY KIT piedāvā "BEIDZAM KOPĀ"

Šogad jau trešo reizi Latvijas improvizācijas teātra sezona noslēgsies draudzīgās galvaspilsētas imprivizātoru kopizrādēs, kur piedalīsies Rīgas improvizācijas teātra, radošās apvienības “Spiediens” un Karaliskā improvizācijas teātra dalībnieki.

31. maijā kinoteātrī Splendid Palace tiks performētas improvizācijas īsās formas, savukārt 2.jūnijā kinoteātrī KSuns improvizātori formēs garās improvizācijas formas.

Kā jau varat nojaust, paredzētas divas atšķirīgas izrādes. Kuru izvēlēsieties apmeklēt jūs? Ļaujiet jums ko ieteikt. Īsās improvizācijas formas garantē lielāku ļembastu, savukārt garā forma pretendē uz stāsta radīšanu, kas gan neizslēdz arī ļembasta elementus. Tagad atliek tikai izvēlēties, kas jūsu “ēdienkartē” pietrūkst vairāk.

Pirmo reizi šāds hapenings - kopizrāde notika pirms trijiem gadiem - tālajā 2014. gadā. Jau toreiz dalībnieki nolēma, ka šis notikums, jāpārvērš par tradīciju un skatītāji atzina šo lēmumu par labu esam. Jāpiebilst, ka nekāds rakstisks apstiprinājums no skatītāju puses šim apgalvojumam mums nav. Lai vai kā, improvizatori tradīcijas radīšanas ideju ir realizējuši un arī skatītāji savu viedokli nav mainījuši. Korektuma dēļ gan vēlreiz jāpiebilst, ka nekāds rakstisks apstiprinājums no skatītāju puses arī šim apgalvojumam mums nav.

Piedalās: Karaliskais Improvizācijas Teātris, Rīgas Improvizācijas Teātris un radošā apvienība “SPIEDIENS”.

Biļetes: “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās.