Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Video: Unikāli filmas TURPINĀJUMS aizkadra stāsti

Redakcija
Redakcija
Sagaidot jaunās Latvijas dokumentālās filmas "Turpinājums" pirmizrādi, LMT Viedtelevīzija aicina noskatīties unikālus aizkadra video stāstus un intervijas ar filmas galvenajiem varoņiem un režisoru Ivaru Selecki. Dokumentālā filma "Turpinājums" pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvo 22. martā. Tā ir dokumentālā kino klasiķa Ivara Selecka filma par pieciem bērniem no dažādiem Latvijas novadiem pirmajā klasē. Kārlim ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos, Gļeba vecvecāki Latvijā iebraukuši tikai padomju gados, Zanes ģimene ir pirmās paaudzes pilsētnieki, Anastasijas ģimene no pilsētas pārcēlusies uz laukiem, bet Anetes mamma dzīvo Anglijā.

Filma "Turpinājums" ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kino vērojuma. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.

"Turpinājums" aizkadra video sērija, kā arī intervijas ar filmas režisoru un galvenajiem varoņiem ir skatāmas arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Filmas skatītāji aicināti iesaistīties Twitter sarunās, lietojot tēmturi #LMTstraume.
Vērtējums: