Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Vai un kur ir vieta dažādībai Latvijā?

Redakcija
Redakcija

Jau šodien, 2018. gada 22. janvārī 19:00 Kaņepes Kultūras centrā notiks diskusija „Vai un kur ir vieta dažādībai Latvijā?”.

Diskusiju rīko Rīgas Starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS sadarbībā ar Latvijas Universitātes Filosofijas un sociloģijas institūtu un apvienību TAPA kā noslēdzošo tēmas Autsaideri notikumu.
Šajā diskusijā kopīgi meklēsim atbildes uz jautājumiem, kā izpaužas dažādība Latvijā un kā veiksmīgi sadzīvot ne tikai dažādām dažādības izpausmēm, bet arī dažādām izpratnēm par dažādību.

Fokusgrupas diskusijā piedalās:
Jānis Ulme - Vides aktīvists jau divdesmit gadus, strādājis ar dažādiem vides politikas un vides izglītības jautājumiem Latvijas un Eiropas vides nevalstiskajās organizācijās.
Jana Jarinovska- LGBT viņu draugu apvienības Mozaīka valdes locekle, kā arī cilvēktiesību aktīviste.
Baiba Baikovska- RSU doktorante komunikācijas studijās, iestājas par cilvēku ar invaliditāti interesēm, darbojas biedrībā "Wings for Wheels".
Andris Orols- Biedrības ''Antiglobālisti'' u.c. biedrību valdes priekšsēdētājs. Mācījies politologos, pēc profesijas celtnieks.
Inga Gaile- dzejniece un rakstniece, kas organizē sieviešu stendapu. Viņa ir feministe. Īpaši saprotams un atbalstāms viņai šķiet intersekcionālais feminisms.
Madara Melberga- kino producente. Producējusi Jura Poškus režisēto Kolka Cool, Andra Gaujas 'dimenes lietas un Ievas Ozoliņas režisēto filmu Dotais lielums mana māte.
Otto Ozols- rakstnieks, aktīvs publicists, sabiedrisks darbinieks, "Nākotnes fonda" valdes priekšsēdētājs, pēc politiskās pārliecības – lennartmerists.

Diskusiju moderēs Laura Bužinska- strādā LU Filosofijas un socioloģijas institūtā, aktīvi darbojas dažādās sabiedriskajās organizācijās, savukārt komentārus sniegs Dace Kavasa, cilvēktiesību eksperte.

Ieeja pasākumā bez maksas!