Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinoteātris “Splendid Palace” īpašajā senioru seansā piedāvā noskatīties vēsturisko filmu “Matilde”

Redakcija
Redakcija

Kinoteātris “Splendid Palace” turpina ierastos senioru seansus, piedāvājot 28. novembrī pulksten 13.00 noskatīties vēsturisko filmu “Matilde”, kura jau izraisījusi ļoti asas diskusijas Krievijā par Nikolaja II attēlojumu.

Filma stāsta par Krievijas pēdējā imperatora Nikolaja II un slavenās balerīnas Matildes Kšesinskas kaislīgo un skandalozo mīlas stāstu.

Mīlestība, kas kļuva par leģendu....
Kaislība, kas mainīja Krieviju...
Caram ir tiesības uz visu, izņemot vienu – mīlēt...

Alekseja Učiteļa vērienīgajā kostīmdrāmā “Matilde”, kas Krievijā jau raisījusi karstas diskusijas, galvenās lomas atveido Mihalina Olšaņska, Larss Eidingers, Daņila Kozlovskis, Sergejs Garmašs un citi.

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" 28. novembrī plkst. 13.00!
Ieeja SENIORIEM - 3.00 EUR!
Biļetes pieejamas kinoteātra kasē un www.splendidpalace.lv.

Arī turpmāk katra mēneša pēdējā otrdienā plkst. 13.00 uz īpašu seansu kinoteātrī “Splendid Palace” tiks aicināti gados vecākie kino cienītāji, lai senioriem ērtā laikā un par īpaši izdevīgu cenu dotu iespēju noskatīties kādu no labākajām repertuāra filmām.