Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


2ANNAS ar dalību vasaras festivālos uzsāks klejojumus trešajā desmitgadē

Redakcija
Redakcija

2ANNAS ar dalību vasaras festivālos uzsāks klejojumus trešajā desmitgadē
Publicitātes foto

Jūlijā un augustā klejojumus trešajā desmitgadē uzsāks Rīgas Starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS ar dalību Lūznavas muižas Mākslas piknikā, kino un mākslas festivālā “RojaL”, Starptautiskajā mūzikas festivālā “Laba daba” un Rīgas svētkos 2016.

Šo svētdien, 24. jūlijā, festivāls ar trīs īpaši gardām īsfilmu programmām cienās Lūznavas muižas Mākslas piknika apmeklētājus. Programma uzrunās dažādu paaudžu kino gardēžus - ārvalstu animācijas un īsfilmas bērniem, par godu muižas īpašnieka poļu izcelsmei īpaša īsfilmu programma, kas tapusi sadarbībā ar Polijas īsfilmu festivālu “Žubroffka”. Savukārt iezīmējot Lūzvanas muižu kā ievērojamu kultūras centru un Kerbedzu ģimenes vasaras rezidenci 20.gs. sākumā, 2ANNAS kuratori kino pikniku noslēgs ar vizuāli iespaidīgu un mākslinieciski estētisku īsfilmu programmu.

Jaunnedēļ, 29. jūlijā, 2ANNAS ar labākajām 2015. gada festivāla īsfilmām viesosies Rojā, sestajā kino un mākslas festivālā “RojaL”. Festivāla apmeklētājiem būs iespēja redzēt septiņas (7) 2ANNAS godalgoto režisoru animācijas un spēles īsfilmas, dokumentālās filmas un vidēja garuma filmas no Ziemeļu un Baltijas valstīm, Nīderlandes, Polijas un Krievijas.

Augustā 2ANNAS klejojumi ar īsfilmām un radošajām darbnīcām kā bērniem, tā pieaugušajiem sasniegs arī Vidzemi un galvaspilsētu - Starptautisko mūzikas festivālu “Laba Daba” Ratniekos (5. - 7. augusts) un Rīgas svētkus 2016 (14. augustā).

21. Rīgas Starptautiskais īsfilmu festivāls 2ANNAS šogad norisināsies no 27. septembra līdz 2. oktobrim Rīgā. Festivāla programmu fokusā KLEJOTĀJI no vēsturiskās pozīcijas un mūsdienu skatpunkta, kas veido kultūras dažādību mijiedarbību un sadursmes.

Plašāka informācija par programmām: www.2annas.lv, seko aktuālām 2ANNAS ziņām sociālajos tīklos @2AnnasIFF Facebook un Twitter.