Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Brīvdabas kino sezona turpinās

Redakcija
Redakcija

Iestājoties siltākam laikam, daudzus pārņēmis brīvdabas kino vilinājums. Tādēļ, turpinot pērn iesākto tradīciju, nākamo ceturtdien, 23. maijā, t/p Alfa kino mīļiem organizēs šogad jau otro bezmaksas kinovakaru uz autostāvvietas jumta. Kā ierasts, arī šoreiz interesentiem izvēlei tiek piedāvātas trīs dažādu žanru filmas, par kurām iespējams balsot līdz 19. maijam.

“Esam sagaidījuši, kad gaisa temperatūra kļuvusi nedaudz siltāka un vakari patīkamāki. Tādēļ šoreiz, lai baudītu brīvdabas kinovakara burvību, paralēli 170 auto vietām iekārtosim arī speciālu zonu apmeklētājiem bez automašīnām, piedāvājot 150 sēdvietas,” stāsta t/p Alfa vadītāja Liene Apine, piebilstot, ka maija vakari vēl ir pavasarīgi vēsi, tāpēc labsajūtai līdzi ieteicams paņemt siltu pledu vai jaku.

Lai pretendētu uz bezmaksas biļeti, interesentiem jāpiesakās pasākumam t/p Alfa Facebook lapā, atzīmējot, ka dosies (going). Tāpat diskusiju sadaļas aptaujā (poll) nepieciešams nobalsot par izvēlēto filmu. Padarot vakarus interesantus dažāda žanra piekritējiem, šoreiz balsošanai piedāvāta drāma, zinātniskās fantastikas un romantiskā filma.

Apmeklētājiem tiks demonstrēta tā filma, par kuru būs saņemts visvairāk balsu. Balsošana noslēgsies svētdien, 19. maijā, savukārt bezmaksas ieejas kartes varēs saņemt t/p Alfa Informācijas centrā 21.maijā. Ņemot vērā, ka biļešu skaits ir ierobežots un iepriekšējā pieredze rāda, ka visas biļetes tiek izņemtas vidēji stundas laikā, aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai t/p Alfa Facebook lapā!

Balsošanai piedāvāto filmu anotācijas:

"Valeriāns un tukstoš planētu pilsēta" ("Valerian and the City of a Thousand Planets")

Tālā nākotnē, kosmosa pilsētā Alfa vienkopus dzīvo tūkstošiem dažādu citplanētiešu no visdažādākajiem visuma nostūriem, lai apvienotu savas zināšanas, inteliģenci un kultūru labākas nākotnes vārdā. Pēc ilgiem miera un izaugsmes gadsimtiem Alfu sāk pārņemt neizskaidrojamu notikumu virkne, kas draud pazudināt šo vareno, tūkstošs planētu pilsētu. Aģenti Valeriāns un Lorelīna tiek norīkoti noskaidrot šo notikumu cēloni un neitralizēt to pirms neatgriezeniski tiktu pazudināta Alfa. Izmeklēšana abus jauniešus ieraus piedzīvojumu virpulī, kas aizvedīs viņus uz iepriekš neredzētām planētām un pasaulēm, kur viņi sastaps līdz šim neiepazītas radības un būtnes.

"Smalkās aprindas" ("Cafe Society")

Amerika, pagājušā gadsimta trīsdesmitie gadi, lepnās Holivudas villas un filmu zvaigznes, ikdienas likstas kādā vienkāršā Bronksas ģimenē, Ņujorkas gansteru cīņas par ietekmi, Manhetenas augstākās sabiedrības uzdzīve un skandāli - tas viss atklāsies Vudija Alena jaunākajā filmā „Smalkās aprindas". Jauns vīrietis ierodas Holivudā, cerot strādāt filmu industrijā. Viņš iemīlas sava ietekmīgā tēvoča šarmantajā sekretārē. Taču mīlas lietās viss neiet tā kā plānots un salauztu sirdi viņš atgriežas Ņujorkā, kur tiek ierauts Manhetenas smalko aprindu nakts uzdzīvē.

"Viļņu varā" ("Adrift")

Divi kaislīgi burātāji - Temija un Ričards - uzsāk ceļojumu pāri okeānam, nenojaušot, ka burā pretī vienai no postošākajām viesuļvētrām. Attapusies pēc vētras, Temija ierauga, ka Ričards ir smagi ievainots un viņu jahta sadragāta. Bez cerībām uz glābiņu, Temijai jāatrod sevī spēks un apņēmība izglābt gan sevi, gan mīļoto vīrieti.

Bezmaksas kino vakaru organizēšanu virs koku galotnēm t/p Alfa aizsāka pagājušajā gada jūnijā. Kopumā norisinājušies jau pieci šādi pasākumi, ko apmeklējuši aptuveni 5000 interesenti. Redzot lielo atsaucību, tradīcija tiek turpināta. Šis unikālais āra pasākums ietver vairākas nozīmīgas īpašības – ērtu iekārtošanos savā automašīnā vai speciāli iekārtotā sēžamajā zonā, popkorna garšas burvību, labu atmosfēru, skaistu skatu ar kvalitatīvu kino virs koku galotnēm.