Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Sergejs Bezrukovs pārceļ filmas pirmizrādi

Redakcija
Redakcija

Negaidītu apstākļu dēļ filmas “Pēc tevis” izrādīšana festivāla “Baltijas pērle” ietvaros 24. septembrī plkst. 18.40 ir atcelta.
Sergejs Bezrukovs un Anna Matisone izsaka nožēlu par to, ka filma septembrī nevarēs tikt iekļauta festivāla programmā, un atvainojas skatītājiem un festivāla rīkotājiem.

Aktieris Sergejs Bezrukovs tomēr ieradīsies Rīgā, lai tiktos ar filmas skatītājiem festivāla “Baltijas pērle” rīkotā īpašā notikumā, kas gaidāms rudens nogalē. Tad arī tiks atklāts plašākai auditorijai, kāpēc pašlaik filma nav pieejama. Detalizēta informācija sekos.

Piedāvājam minētajā laikā un vietā – 24. septembrī plkst. 18.40 kinoteātra “Splendid Palace” Lielajā zālē – noskatīties vienu no izcilākajiem festivāla kinodarbiem – “Mīla & draudzība” (“Love & Friendship”). Tā ir asa sižeta melodrāma, kas izpelnījusies cildinošas atsauksmes un pretendē uz gada labākās ekranizācijas godu. Asprātīga un eleganta britu komēdija vecās Anglijas greznajos interjeros. Kā patiess rakstnieces Džeinas Ostinas literārā mantojuma cienītājs, režisors Vits Stilmens smēlies viņas agrīno romānu sižetos, izveidojot intriģējošu vēstījumu, kurā ironija mijas ar maigumu, bet parodija sadzīvo ar godbijību. Filmas burvīgums ir šajā mīlestības, zobgalības, pietātes un nebēdnīguma savijumā, tāpēc to novērtēs gan angļu literatūras klasikas ekranizāciju cienītāji, gan tie, kas parasti šādas kostīmfilmas neieredz ne acu galā.

Ja esat iegādājušies biļetes uz filmu “Pēc tevis” un britu dzēlīgais humors, kā arī Džeinas Ostinas apburošie tēli jūs nesaista, variet atdot savas biļetes un atgūt samaksāto naudu līdz 23. septembrim (ieskaitot) jebkurā tirdzniecības tīkla “Biļešu Serviss” kasē.