Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinogalerijas "K-Suns" repertuārs no 22. līdz 28. jūlijam

Redakcija
Redakcija

22. – 28. jūlijs plkst. 17.00
ĢĒNIJI
Genius

REŽISORS: Michael Grandage
LOMĀS: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Guy Pearce, Laura Linney

Šovasar ir iespēja noskatīties šādu filmu “Ģēnijs” – par talantīgo visā pasaulē pazīstamo grāmatu redaktoru Maksvelu Pērkinsu (Kolins Fērts), rakstnieka E. Hemingveja un F. S. Ficdžeralda talanta atklājēju un otra filmas galvenā varoņa Tomasa Vulfa (Džūda Lovs) pirmo divu romānu izdevēju.
Kolins Fērts un Džūda Lovs atklāj varoņu drāmu – radošai personībai ir grūti lolot talantu, nekaitējot personiskajai dzīvei. Rakstnieka mīļākā un mecenāte Alīna Bernsteina (Nikola Kidmena) nevēlas ar to samierināties, viņas mīlestība pret Tomasu ir kaislīga un privātīpašnieciska. Pērkinss un Vulfs ne tikai pilnveido grāmatu, nezinādami ne rīta, ne vakara, bet arī izjūt savu dīvaino attiecību spriedzi un intelektuālu baudu saskarsmē viens ar otru. Kā tēvs un dēls, kā meistars un māceklis viņi vārdu pa vārdam tuvojas daiļdarba būtībai, tam, ko lasītāji gaida. “Kā tu pirmoreiz iemīlējies? Ko tu izjuti?”
Toms Vulfs ierodas Ņujorkas izdevniecībā "Scribner", lai piedāvātu savas grāmatas manuskriptu pazīstamajam un talantīgajam redaktoram Maksam Pērkinsam. Neatlaidīgais, darbīgais jaunu talantu atklājējs M. Pērkinss ir pazīstams visā Amerikā – viņš cēlis gaismā E. Hemingveja un F. S. Ficdžeralda darbus. Pieticīgā, puritāniskā Pērkinsa un atklātā, spilgtā, pļāpīgā brīnumbērna Vulfa profesionālais duets pārtop atšķirīga temperamenta personību sadarbībā un nešķiramā "tēva un dēla" draudzībā.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

22. – 28. jūlijs plkst. 18.50
SAKARI FRANČU GAUMĒ
Un homme à la hauteur

REŽISORS: Laurent Tirard
LOMĀS: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cedrik Kahn, Stephanie Papanian

Pienācis franču komēdijas laiks! Valdzinošā Parīze, pievilcīgi aktieri, asprātīgi dialogi, standartam galīgi neatbilstīgs pāris un pārpratumi, ko tas izraisa. „Sakari franču gaumē“ ir ļoti jautra un stilīga komēdija par kaislību, kas piepeši uzliesmo starp diviem ārēji pavisam atšķirīgiem cilvēkiem. Šī filma atgādinās, ka mīlestība negaida īsto brīdi, nepiedāvā sagatavošanās treniņus un parasti neņem galvā apkārtējo viedokli.

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

22. – 28. jūlijs plkst. 20.40
DIVAS MĀTES
Adore

REŽISORS: Anne Fontaine
LOMĀS: Naomi Watts, Robin Wright, Xavier Samuel, James Frechevile

Fascinējošs un provokatīvs stāsts par mīlestību, kaislību un draudzību...
Kādā klusā Austrālijas piejūras mazpilsētā kaimiņos dzīvo divas bērnības draudzenes Lila (Naomi Votsa) un Roza (Robina Raita) ar saviem pieaugušajiem dēliem. Abu sieviešu senā draudzība tiek pakļauta pārbaudījumiem, kad viņas iemīlas viena otras dēlā. Bailēs no apkārtējo nosodījuma, viņas cenšas šīs attiecības paturēt noslēpumā, tomēr kādudien neparastie mīlas sakari nāk gaismā. Sieviešu mierīgā dzīve draud sabrukt, bet jaunajiem puišiem jāizvēlas starp kaislību un "piedienīgām" attiecībām.

Režisores Annes Fonteinas („Hloja”, „Koko pirms Šaneles”) romantiskā drāma „Divas mātes " filmēta Austrālijā, krāšņajā Jaundienvidvelsas piekrastē. Filmas scenāriju rakstījis Kristofers Hemptons („Piedošana”, „Bīstamā metode”), tam pamatā ir ievērojamās britu rakstnieces Dorisas Lesingas romāns „Vecmāmiņas".
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.