Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Filma “Es esmu šeit” ar aktrisi Elīnu Vasku

Redakcija
Redakcija

Pa vidu starptautiskiem kinofestivāliem, atzinībām, apbalvojumiem un vienkārši labiem vārdiem filmas “Es esmu šeit“ galvenās lomas atveidotāja Elīna Vaska apciemos kinoteātra “KinoBize” skatītājus šodien, 16. novembrī pēc seansa pl. 18.00.

Šī ir iespēja ne tikai redzēt filmu, kas festivālā “Lielais Kristaps” tika atzīta par šī gada labāko Latvijas spēlfilmu, bet arī satikt uz sarunu jauno aktrisi Elīnu Vasku, kas savā debijas lomā pamanījās uzreiz iegūt balvu par labāko galvenās lomas aktrisi.

Režisora Renāra Vimbas debijas spēlfilma ir spēcīgs autora pieteikums pilnmetrāžā. Tas ir izsmalcināts sievietes rakstura veidošanās portretējums – pieaugšanas stāsts, kuru caurvij vientulības, vilšanās un pirmās mīlestības pārdzīvojums. Filmas galvenā varone Raja dzīvo mazā lauku saimniecībā kopā ar valdonīgo vecomāti un mazo brāli Robi. Baiss notikums pārvērš māsas un brāļa dzīvi, liekot meitenei pieņemt lēmumus, no kādiem vairītos pat pieaugušie.

Uz seansu varat aicināt arī savus ārzemju draugus, jo filma tiks demonstrēta latviešu valodā ar subtitriem angļu valodā.

Biļešu cenas:
standarta 4,50 Eur
studentiem, pensionāriem 3,50 Eur
iepriekšpārdošanā: Es esmu šeit - Biļešu serviss "BezRindas.lv"

KINO BIZE
Elizabetes 37-2, Rīga