Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Filmēšanas vajadzībām rekonstruēs Baltijas ceļu

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 20. augustā, Cēsu apkaimē notiks leģendārā Baltijas ceļa fragmenta rekonstrukcija topošās Simtgades filmas “Paradīze 89” vajadzībām, un visi interesenti laipni aicināti piedalīties filmēšanā kā masu skatu dalībnieki!

Jau kopš jūlija sākuma vienu no sešām spēlfilmām Nacionālā Kino centra programmā “Latvijas filmas Latvijas simtgadei” uzņem jaunā režisore Madara Dišlere – tā būs gandrīz autobiogrāfiska filma visai ģimenei, mazas meitenes pieaugšanas stāsts Latvijai vēsturiski nozīmīgajā Atmodas laikā. Deviņus gadus vecā Paula nolemj viena pati doties uz Baltijas ceļu un izglābt Latviju.

Baltijas ceļa epizodes tiks filmētas 20. augustā ceļa posmā no Cēsīm uz Valmieru (P20), Bušu gravā. Filmēšanas grupa lūdz piedalīties visus, kas vēlas vēlreiz vai arī pirmoreiz pieredzēt 1989. gada augusta notikumus un atkārtoti piedzīvot atmodas laika patriotiskās sajūtas!

Sadosimies rokās un vēlreiz piedzīvosim Baltijas ceļu!

KAS? – Filmas “Paradīze 89” uzņemšana - 1989. gada 23. augusta Baltijas ceļa rekonstrukcija
KAD? – 2016. gada 20. augustā
CIKOS? – Ierašanās no 11:00 - 13:00, filmēšana no 13:00 - 17:00
KUR? – Ceļa posmā no Cēsīm uz Valmieru - P20 (lūdzam skatīt pievienoto karti)
KURŠ? – Var piedalīties visi - sievietes, vīrieši un bērni dažādos vecumos
KĀ? – Ģērbušies 80. gadu drēbēs / stilā, vai arī ģērbušies neitrālos toņos (pelēks, bēšīgs, brūns).