Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kidding Zinātkāres klubs nedēļas nogalē aicina bez maksas apgūt kinomākslas pamatus

Redakcija
Redakcija

Jau šajās brīvdienās - 17. un 18. martā, notiks pirmā no četrāēm “KIDDING Zinātkāres kluba” pasākuma sērijām, kas aizritēs kino vēstures noskaņās no plkst. 12.00 līdz 17.00 tirdzniecības centrā (t/c) Domina Shopping. Šīs nedēļas nogales pasākuma viesi varēs ne tikai klausīties un skatīties, bet arī aktīvi iesaistīties četrās dažādās aktivitātēs.

Imersijas šova laikā tiks izspēlēti dažādi sižeti no skolēnu dzīves, kuru notikumu tapšanā varēs iesaistīties ikviens, iejūtoties galvenā režisora lomā.

Bērnības klasika – ēnu teātris, būs viena no KIDDING Zinātkāres kluba galvenajām aktivitātēm. Pēc ‘’The Jungle Book’’ (Džungļu grāmatas) motīviem būs iespējams aktīvi iesaistīties jebkurā ēnu teātra brīdī, tēlojot dažādas lomas.

Bērniem vecumā no 2 un līdz pat 12 gadiem, tiks organizēta dažādu sarežģītības līmeņu meistarklase “Multiplikācijas filmu veidošanas noslēpumi”. Aktivitātes tajā tiks pielāgotas katrai vecuma grupai, izmantojot dažādas tehnikas. Bērni no 2 līdz 3 gadiem kopā ar vecākiem varēs izveidot divu bilžu “multeni” papīra tehnikā, bērni no 4 līdz 6 gadiem multiplikācijas filmas veidos “piezīmju blociņa” tehnikā. Veidot multfilmas ar periskopa palīdzību būs īpaši saistoši bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam, bet pusaudžiem un pieaugušajiem pasākuma viesiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus arī sava periskopa izveidē.

Būs iespēja noskatīties arī filmas fragmenta atspoguļošanu uz skatuves ar dejas elementiem pēc Čārlija Čaplina motīviem. Pieci talantīgi aktieri un dejotāji ļaus piedzīvot leģendārā kino aktiera deju soļus un kustību valodu, iepazīstoties tuvāk ar mēmā kino burvību. Skatuves priekšnesums abās pasākuma dienās būs skatāms šādos laikos: 12:00 – 12:20, 13:00 – 13:20, 14:00 – 14:20, 15:00 – 15:20 un 16:00- 16:20.

KIDDING Zinātkāres klubs ir bezmaksas izglītojoši-izklaidējošu pasākumu sērija ģimenēm ar bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem, kas t/c Domina Shopping notiek reizi ceturksnī. Tā mērķis ir veicināt dažādu vecumu bērnu interesi par radošām nodarbēm, zinātniskiem eksperimentiem un interaktīviem pašizpausmes veidiem, sniedzot iespēju bērniem pašiem aktīvi iesaistīties un gūt zināšanas. Pirmais šīs sezonas pasākums notiks jau šajā nedēļas nogalē - 17. un 18. martā no plkst. 12.00 līdz 17.00.

Plašāku informāciju par pasākuma programmu, kā arī īpašos piedāvājumiem bērniem t/c Domina Shopping veikalos meklē šeit: Kā tas bija agrāk: ievads kino vēsturē - Domina