Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinoteātris “Splendid Palace” piedāvā programmu – Kino bērniem

Redakcija
Redakcija

Turpinot pārsteigt skatītājus savā 95. jubilejas sezonā, kinoteātris “Splendid Palace” atjauno lielisku tradīciju – jau no 15. decembra sestdienu rītos pulksten 12:00 piedāvāsim īpašus seansus pašiem jaunākajiem kino skatītājiem. Līdz ar īpašajiem senioru seansiem un Jauniešu kinoakadēmiju, vēlamies īpaši palutināt arī ģimenes ar bērniem, tādēļ kinoteātra bērnu programmā piedāvāsim kopīgu radošu darbošanos, kurai seko filma.

Pirmie šajā ciklā: 15. decembrī pulksten 12:00 mūsu lepnums - animācijas režisore Roze Stiebra ar savu filmu “Saule brauca debesīs”. Seansu ievadīs animācijas darbnīca, kuru vadīs filmas vadošais animators Dzintars Krūmiņš. Filmiņa tapusi pēc folkloras motīviem, un tās spraigos notikumus apdziedājuši Juris Kaukulis un “Jauno Jāņu orķestris”.

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu valodā.

22. decembrī pulksten 12:00 gaidīsim mazos skatītājus uz animācijas filmiņu “Grinčs”, ko radījuši jau iemīļoto multfilmu "Nejaukais es", "Minioni" un "Mīluļu slepenā dzīve" autori.
Netālu no Kasīšu pilsētas, augstākā kalna pašā virsotnē dzīvo Grinčs. Visvairāk par visu pasaulē Grinčam nepatīk Ziemassvētki, tādēļ viņš nolemj tos nozagt!

Filma dublēta latviešu valodā

Gada noslēgumā – 29. decembrī pulksten 12:00 demonstrēsim animācijas filmu “Sniega karaliene: Aizspogulija”, kas pārsteigs ar specefektiem un negaidītiem sižeta pavērsieniem. Filmiņu režisējuši Aleksejs Ciciļins, kurš jau veidojis filmiņas “Sniega karaliene 2” un “Sniega karaliene 3”, kā arī ievērojamais Holivudas multiplikators Roberts Lenss, kas veidojis leģendārās multfilmas “Šreks” un “Skaistule un briesmonis”.
Varenais karalis Haralds teju zaudēja ģimeni Sniega karalienes dēļ. Nu, viņš ir izdomājis, kā atbrīvot pasauli no jebkādām burvestībām – visi, kam piemīt burvju spējas, turpmāk tiks turēti ieslodzījumā Aizspogulijā. Izjaukt šo nodomu var tikai Gerda!

Filma dublēta latviešu valodā

Biļešu cena:
Pieaugušajiem – 7.50 Eur
Studentiem 5.5 Eur
Bērniem, skolēniem, senioriem – 4.50
Bērniem vecumā līdz 3 gadiem ieeja bezmaksas