Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Atklāta jaunā sezona brīvdabas kino vakariem uz jumta

Redakcija
Redakcija

Turpinot pērn vasarā iesākto tradīciju, vakar norisinājās šī gada pirmais kino vakars uz t/p “Alfa” jumta. Kino seansam bija pieejamas 175 bezmaksas biļetes automašīnām, kuras apmeklētāji izņēma nepilnas stundas laikā. Kino baudītājiem pašiem bija iespēja izvēlēties šī vakara filmu, iepriekš par to balsojot. Skatītāju vislielāko atbalstu guva filma “Spiegs, kurš mani pameta”. Nākamais kino vakars uz t/p “Alfa” jumta paredzēts jau 23. maijā.

Brīvdabas kino vakarus uz jumta t/p “Alfa” saviem apmeklētājiem sāka piedāvāt pagājušā gada vasarā, kā alternatīvu darba dienas kvalitatīvam noslēgumam. Redzot lielo atsaucību, tradīcija tiek turpināta arī šogad.

“Šie vakari ir īpaši ne tikai ar to, ka kino skatīšanās virs koku galotnēm ir kas neierasts. Tie tiešām ļauj ģimenēm un draugiem kopā pavadīt darba dienas noslēguma brīvo laiku. Mēs redzam, ka cilvēki uz filmām brauc jau sagatavojušies. Tiem līdzi ir gan uzkodas, gan spilveni, lai skatīšanās būtu ērtāka. Nereti mājās nav atstāti arī mājdzīvnieki. Tāpat vakarus apmeklē arī jaunie vecāki ar zīdainīšiem. Šī iespēja, skatīties kino ērti iekārtojoties savā automašīnā, ieslēdzot atbilstošu radio frekvenci un kraukšķinot popkornu, cilvēkiem liek justies ērti un patīk,” stāsta t/p “Alfa” vadītāja Irīna Toropova. “Nākamo kino seansu plānojam jau 23. maijā. Ceram, ka gaiss būs kļuvis siltāks, saule spožāka un kino baudīšanu varēsim piedāvāt arī apmeklētājiem bez automašīnām, ērti iekārtotā, speciāli viņiem paredzētā zonā, kā tas bija pērn.”

Pirms brīvdabas kino vakariem apmeklētājiem sociālajos tīklos ir iespējams nobalsot par filmām, ko skatīties. Šoreiz balsošanai tika piedāvātas 3 dažādu žanru filmas: “Rīkstnieks”, “Dziļie ūdeņi” un “Spiegs, kurš mani pameta”. Lielāko pārsvaru guva komēdija “Spiegs, kurš mani pameta”.

Jau 23. maija vakarā plānots šī gada otrais kino seanss. Jaunākajai informācijai par turpmākajiem t/p “Alfa” brīvdabas kino seansiem var sekot t/p “Alfa” sociālajos tīklos.