Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Video: Jau šonedēļ kinoteātros visā Latvijā – Jāņa Norda filma “Ar putām uz lūpām”

Redakcija
Redakcija
Jau šo piektdien, 10. novembrī, plkst. 18.30 kinoteātrī Splendid Palace pirmizrādi piedzīvos ilgi gaidītais Jāņa Norda attiecību trilleris Ar putām uz lūpām. Filma ārpuskonkursa kārtā tiks izrādīta kinofestivāla Lielais Kristaps ietvaros un uz ekskluzīvo seansu, kurā varēs satikt gan filmas režisoru, gan aktierus, vēl ir pieejamas biļetes. Uzreiz pēc pirmizrādes skatītāji varēs novērtēt Jāņa Norda jaunāko veikumu kinoteātros Rīgā un visā Latvijā.
Filmas veidotāji atklāj, ka filmēšana notikusi diezgan ierastās lokācijās Latvijā un Lietuvā, taču talantīgajam režisoram ir izdevies ierasto Baltijas ainavu parādīt no cita skatu punkta, kas spēs pārsteigt ikvienu vērīgu skatītāju. Tāpat režisors atklāj, ka filmēšanas tapšanā kopā piedalījušies 340 cilvēki, deviņi suņi un trīs mežacūkas. Filmēšanas grupa laukumā pavadījusi nepilnas 40 dienas jeb vairāk nekā 500 stundas, taču kopējais filmas veidošanas process aizņēmis aptuveni trīs gadus.

Filmas galveno lomu atveidotāji ir Vilis Daudziņš un Ieva Puķe. Pārliecinošā kino debijā sevi pierāda arī jaunā Nacionālā teātra zvaigzne Raimonds Celms.

Biļetes uz pirmizrādi vēl ir pieejamas kinoteātra Splendid Palace kasē un splendidpalace.lv.
Vērtējums: