Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Kinoteātra "Splendid Palace" repertuārs no 18. līdz 25. augustam (+VIDEO)

Redakcija
Redakcija

LIELAJĀ ZĀLĒ

NEPABEIGTĀS VAKARIŅAS AR JĀNI STREIČU

No 12. līdz 14. augustam Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi tiek aicināti apmeklēt Rīgas svētkus, kas šogad būs veltīti kino tēmai. Šāda svētku tēma izvēlēta, lai atgādinātu par pirmo kino seansu Rīgā, kas notika pirms 120 gadiem, un paraudzītos uz Rīgu kā kino cienītāju, kino veidotāju un kino rādītāju pilsētu. Arī kinoteātris “Splendid Palace” šajās svētku dienās ielūdz uz īpašu kino pasākumu, kas būs veltīts leģendārajam pašmāju režisoram Jānim Streičam un viņa režisētajai filmai “Nepabeigtās vakariņas”.

Filma “Nepabeigtās vakariņas” (1972) ir Jāņa Streiča radīta komēdija/ trilleris par ēdelīgiem un slinkiem policistiem, kuri negribīgi izmeklē kādā Rietumu valstī notikušu slepkavību. Filma ir uzņemta Rīgā, un tas nemaz netiek slēpts.
Kinoteātris “Splendid Palace” aicina izmantot vienreizēju iespēju – apsēsties pie viena galda ar šīs filmas aktieriem Regīnu Razumu, Mirdzu Martinsoni, Jāni Paukštello, Ēriku Streiču, Voldemāru Lobiņu un režisoru Jāni Streiču, lai aprunātos par dzīvi un Streiča kino, kopīgi pavakariņojot un saņemot autogrāfus. Tikšanās ar režisoru un aktieriem notiks 13. augustā trīs noteiktos laikos - plkst. 16.00, plkst.17.00 un plkst.18.00 kinoteātra “Splendid Palace” priekšpagalmā.

Rīgas svētku apmeklētāji tiek aicināti noskatīties šo Jāņa Streiča filmu bez maksas – filmas īpašie seansi kinoteātrī “Splendid Palace” notiks 12. augustā plkst. 19.00 un 13. augustā plkst.19.00.

Rīgas svētku laikā kinoteātra “Splendid Palace” pagalms būs iekārots kā filmēšanas laukums, apmeklētāji varēs vērot smieklīgākās filmas “Nepabeigtās vakariņas” epizodes, nofotografēties ar aktieriem un režisoru, saņemt autogrāfu, kā arī uz vietas nobaudīt ēdienu – kartupeļu biezputru un desiņas, ar kuru filmā nepārtraukti mielojas slinkie policisti.


KASABLANKA
Atklājot jauno kinoteātra sezonu, “Splendid Palace” un kinoprojekts “Spektrs”, aicina uz vienu no visu laiku labākajām filmām - kino pērli “Kasablanka”
“Nospēlē to vēlreiz, Sem” - Ilsa
Kinoteātra “Splenid Palace” sezonas atklāšanas pirmā vakara gods šogad tiek atvēlēts kino klasikai - īpašais un vienīgais “Kasablanka” seanss 18. augustā plkst. 18.00.
Melnbaltā kino estētika. Kino ekrāna leģendas Hemfrijs Bogarts un Ingrīda Bergmane. Smeldze un aizliegtās mīlas vilinājums. 3 “Oscar” balvas. Neskaitāmas atsauces un citāti - tas viss par viņu, par leģendāro “Kasablanku”, kuru var skatīties vēl, vēl un vēl.
Kurš gan tagad var iedomāties, ka filmas tapšana 2. Pasaules kara vidū bija tikpat dramatiska kā tās sižets - daudzi masu skatu dalībnieki, pat tie, kas atveidoja nacistus, patiesībā bija kara bēgļi, filmēšanu bieži vien pārtrauca aviācijas uzbrukumi, dekorācijas tika aizlienētas no citu filmu uzņemšanas paviljoniem (izņemot Rika kafejnīcu, kas gan tika uzbūvēta no jauna), bet Hemfrijs Bogarts un Ingrīda Bergmane sākotnēji kategoriski atteicās piedalīties filmā, kura vēlāk padarīja abus par kino ikonām. Tas viss arī padarīja “Kasablanku” par to filmu, kuru tik loti mīlam!
Tieši tādēļ kinoteātris “Splendid Palace” un kinoprojekts “Spektrs” aicina vēlreiz (bet kādam varbūt pirmoreiz!) to izbaudīt uz lielā ekrāna, pavisam īpašā kino sezonas atklāšanas pasākumā - 18. augustā. Pirms filmas mūs gaida dzīvā mūzika un lieliska gaisotne kinoteātra priekšpagalmā.
Uz tikšanos ceturtdien, 18. augustā, kinoteātrī “Splendid Palace”!
“Kasablanka” (“Casablanca”)
Režisors: Maikls Kērtiss
Galvenajās lomās: Hemfrijs Bogarts, Ingrīda Bergmane, Pols Henrīds
ASV, 1942. gads, 102 min.
Filma angļu/franču/vācu valodās ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

JULIETA
(Julieta)
Spānija, 2016
Drāma
Garums: 99 min.
Režisors: Pedro Almodóvar
Lomās: Adriana Ugarte, Rossy de Palma, Emma Suárez
Julieta grasās uz visiem laikiem atstāt Madridi, taču nejauša sastapšanās ar meitas Antias bērnības draudzeni Beu liek pārdomāt. Bea pavēsta, ka pirms nedēļas satikusi Antiu. Julietā mostas cerība atrast meitu, no kuras jau gadiem nav ne miņas. Viņa apņemas meitai uzrakstīt par visu, ko vienmēr turējusi noslēpumā. Julieta stāsta par likteni, par vainas sajūtu, par mātes cīņu, lai pārciestu neziņu, par neizdibināmo noslēpumu, kas liek pamest, izdzēst no dzīves savu mīļos, it kā viņu nekad nebūtu bijis.
Pedro Almodovars ir viens no izcilākajiem mūsdienu Eiropas režisoriem. Viņa jaunākā filma “Julieta” ir šī gada Kannu kinofestivāla konkursa notikums. Viņa jaunākā filma ir emociju un kaislību pilns sievietes stāsts, kas atspoguļo attiecības ar sen nesatikto meitu un citiem cilvēkiem, kurtiem bijusi nozīmīga un liktenīga loma viņas dzīvē. Almodovars ir kulta režisors un publikas ļoti mīlēts autors.
Vecuma ierobežojums: 16+
Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.
Kinoteātrī “Splendid Palace” no 18. augusta!

Lielajā zālē: 18.08. seanss 20:30
20.08. seanss 17:30
21.08. seanss 15:30
22.08. seanss 18:15
23.08. seanss 18:15
25.08. seanss 20:30

Mazajā zālē: 19.08. seanss 20:45
24.08. seanss 18:00

SMALKĀS APRINDAS
(Cafe Society)
ASV, 2016
Romantiska drāma, komēdija
Garums: 96 min.
Režisors: Woody Allen
Lomās: Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll, Ken Stott
Filmas darbība norisinās pagājušā gadsimta 30-tajos gados. Jauns vīrietis ierodas Holivudā, cerot strādāt filmu industrijā. Viņš iemīlas sava ietekmīgā tēvoča šarmantajā sekretārē. Taču mīlas lietās viss neiet tā kā plānots un salauztu sirdi viņš atgriežas Ņujorkā, kur tiek ierauts Manhetenas smalko aprindu nakts uzdzīvē.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.
Vecuma ierobežojums: 12+
Lielajā zālē: 20.08. seanss 19:30 PIRMS PIRMIZRĀDES SEANSS
Kinoteātrī “Splendid Palace” no 26. augusta!

MEITA
(The Daughter)
Austrālija, 2015
Drāma
Garums: 96 min.
Režisors: Simon Stone
Lomās: Geoffrey Rush, Anna Torv, Sam Neill u.c.

Kristiāns atgriežas savā dzimtajā pilsētā, lai atklātu ilgi glabātus ģimenes noslēpumus. Kad viņš cenšas pagātnes kļūdas labot, viņa rīcība draud satricināt to cilvēku dzīvi, kurus viņš pats atstājis pirms daudz gadiem.

Psiholoģiska drāma. Mūsdienu versija Henriha Ibsena lugai “Mežapīle”.
Toronto filmu festivāla konkursa filma, viena no saslavētākajām kino debijām 2015. gadā, kas ir pazīstamā austrāliešu teātra režisora Saimona Stouna (Simon Stone) pirmais ekrāna darbs. Filmā piedalās starptautiski atpazīstami aktieri Džefrijs Rašs, Pols Šneiders, bet galvenajā lomā 16-gadīgā austrāliešu jaunā aktrise Odesa Janga (Odessa Young), kurai sola spožu un strauju karjeru pasaulē.
Filmu pasaulē dēvē par “modernajai pasaulei pārrakstītu Ibsenu”, kas ir mūsdienu stāsts par instinktiem un noslēpumiem, kurus cilvēki glabā sirds dziļumos. Filma ļoti trausli atklāj jaunas meitenes Hedvigas pieaugšanu, un izpratni par dzīves komplicētību un attiecībām ģimenē.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 19. augusta!

Lielajā zālē: 19.08. seanss 18:00
21.08. seanss 20:00

Mazajā zālē: 20.08. seanss 12:00
22.08. seanss 18:00
23.08. seanss 20:15
25.08. seanss 20:15

PŪĶIS NĀK!
(A Dragon Arrives!)
Irāna, 2016
Pseidodokumentāls detektīvs, piedzīvojumi, mistika
Garums: 107 min.
Režisors: Mani Haghighi
Lomās: Amir Jadidi, Ehsan Goodarzi, Homayoun Ghanizadeh
2016. gada Berlīnes kinofestivāla spilgtākā dalībniece jau nodēvēta par īstu persiešu detektīvu, kurā Linčs sastop Tarantīno. Groteskajā neo-noir filmā dzīve kūsā – cilvēki pazūd un uzrodas, mīti mijas ar realitāti, dzīvē vīlušos detektīvu ir veseli trīs, un katrs kā bilde.
1965. gads, Kešmas sala. Impala oranžais ševrolē apstājas tuksneša vidū pie senas kapsētas – tur pamestā kuģī kāds politiskais ieslodzītais padarījis sev galu. Apvidū klīst runas par pazemes pūķi – kapsētas zeme dreb, lai ņemtu nelaiķi savā klēpī. Detektīvs, skaņu režisors un ģeologs, smalki ģērbušies, ierodas mīklaino notikumu vietā, lai pētītu dabas anomālijas un atklātu noziegumu. Trijotne aizrautīgi ievēro uz salas valdošos likumus. Pēc pusgadsimta arhīvā tiks atrastas šā ceļojuma piezīmes un pratināšanas laikā sniegtās detektīvu liecības. Izrādās, visi trīs tikuši apcietināti, lietas materiāli bijuši slepeni, taču kāpēc?
Seno dienu notikumi kļūs par pamatu jaunai izmeklēšanai, un tajā būs iesaistīta gan liktenīga sieviete, kas reiz bijusi spiedze, gan mistificētāji, skanēs hipnotiski skaista elektroniskā mūzika.

“Aizraujoša mīkla” – The Hollywood Reporter
“Drosmīgs, mulsinošs mistrojums: pseidofantāzija, folk-noir” – Variety
“Visholivudiskākā Mani Hagigi filma” – Screen Daily
Režisors par filmu:
– Filma sākas ar klasisko uzrakstu: PAMATĀ REĀLI NOTIKUMI. Pēc tam eksperti apgalvo, ka tas viss tiešām noticis ar viņiem. Sižetam veidojoties, uz ekrāna notiek kaut kas nudien neticams. Cerams, jūsos jau modušās šaubas par režisora apgalvojuma patiesumu. Uz beigām spriedze aug, no jautājumiem neatkauties. Katrs pats izlemj, ticēt vai neticēt. Tā savā ziņā ir sociālo tīklu tvītu, statusu, valsts propagandas, datorgrafikas un ziņu “patiesumā” balstīta realitātes metafora.
– Reiz lasīju Žila Dalēza domas par “labu jautājumu”. “Labs jautājums” paredz daudzas atbildes un liek atkal un atkal pārjautāt. Vai tas ir reāls stāsts? Es uzņēmu šo filmu, lai skatītāji uzdotu jautājumu – un tam ir jābūt “labam”! Es bieži braucu uz dažādiem festivāliem un piedalos Q&A. Tas man šķiet ļoti interesanti, taču, manuprāt, īstenībā visam jābūt gluži otrādi – man jāuzdod jautājumi, skatītājiem jāatbild. Es piedāvāju trauku un ļauju skatītājiem to piepildīt, piešķirt jēgu. Es necenšos izskaidrot skatītājiem savas filmas jēgu – simbolisku, metaforisku vai neesošu.

FESTIVĀLI UN BALVAS
Berlīnes kinofestivāls, konkursa programma
Filma persiešu, vācu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.
Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 19. augusta!
Lielajā zālē: 19.08. seanss 20:00
21.08. seanss 13:15

Mazajā zālē: 22.08. seanss 20:00
23.08. seanss 18:00
24.08. seanss 20:00
25.08. seanss 18:00

KAPTEINIS FANTASTIKA
(Captain Fantastic)
ASV, 2016
Drāma, komēdija
Garums: 118 min.
Režisors: Matt Ross
Lomās: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha Isler

Viņi prot vairākas valodas un ir izglītoti dažādās zinātnēs. Viņi prot medīt un rīkoties ar ieročiem. Viņi dzīvo mežā un atrodas pilnīgā harmonijā ar dabu. Un tikai apstākļu sakritība liek viņiem pamest savu paradīzi un doties uz lielo pilsētu. Kas notiks tad, kad viņi sastapsies ar civilizāciju un nāksies izbaudīt visus modernās dzīves plusus un mīnusus?

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 20. augusta!

Lielajā zālē: 20.08. seanss 15:00
21.08. seanss 17:30
23.08. seanss 20:15
24.08. seanss 18:15

NEONA DĒMONS
(The Neon Demon)
Francija, Dānija, ASV, 2016
Trilleris, šausmu filma
Garums: 118 min.
Režisors: Nicolas Winding Refn
Lomās: Keanu Reeves, Christina Hendricks, Jena Malone, Elle Fanning

Kad jaunā modele Džesija pārceļas uz Losandželosu, viņa iekļūst nežēlīgajā modeļu biznesa virpulī, kur viņas konkurentes ir gatavas uz visu, lai iegūtu Džesijas dabīgo skaistumu un dzīvesprieku.

Dāņu režisora Nikolasa Vindinga-Refna (Drive, Only God Forgives) jaunā kinolente!

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī “Splendid Palace” no 19. augusta!

Lielajā zālē: 19.08. seanss 15:30
22.08. seanss 20:15
24.08. seanss 20:30
25.08. seanss 18:15

Mazajā zālē: 20.08. seanss 20:30

Riga IFF KIDS WEEKEND Brokastis & animācijas īsfilmas bērniem

Rīgas Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF) ielūdz mazos kinoskatītājus uz animācijas īsfilmu seansu ģimenēm 20. augustā pl. 13.00 kinoteātra Splendid Palace Lielajā zālē. Gatavojoties oktobrī gaidāmajai bērnu filmu programmai KIDS WEEKEND, īpaši pirmsskolas vecuma skatītājiem paredzētajā kino seansā būs iespēja noskatīties Latvijā un Igaunijā radītas leļļu animācijas un sekot līdzi filmu varoņiem no Norvēģijas.
Kino apmeklējums var būt lieliska iespēja laiku kopā pavadīt visai ģimenei – Riga IFF aicina pirms īsfilmu seansa izbaudīt vasarīgas brokastis pilsētvidē – kinoteātra Splendid Palace priekšpagalmā, kur restorāns Tinto ceps gardas pankūkas jau no 11 rītā. Vēlākas brokastis varēs ieturēt arī pēc seansa – līdz pat plkst. 15.
Filmu programma veidota, Riga IFF sadarbojoties ar draugiem – Kristiansandas Starptautisko Bērnu filmu festivālu (Kristiansand International Children's Film festival) Norvēģijā.

ANIMĀCIJAS ĪSFILMU PROGRAMMA:
Mazais vilciņš
The Gray Little Wolfey (6'), rež. Natālija Malihina (2016), Norvēģija
Ziema ir gara un auksta - mazajam vilcēnam neklājas viegli. Taču drīz vien viņš mežā nejauši uziet ko brīnumainu. Šis negaidītais atklājums ziemai liek paskriet vēja spārniem.

Dunderlija
Dunder (10'), rež. Endre Skandfers (2016), Norvēģija
Filmas mošķu zeme Dunderlija ir iedzīvināta pasaules visvairāk uz ziemeļiem izvietotajā animācijas studijā, Norvēģijas pilsētā Trumsē. Tur radies filmas stāsts par draugiem — Bulderu un Moniku.

Kazlēns mācās skaitīt
Geitekillingen som kunne telle til ti (10'), rež. Hans Jorgens Sanness (2015), Norvēģija
Mazais kazlēns ir iemācījies skaitīt līdz 10 un jauniegūto prasmi liek lietā, saskaitot pārējos fermas iemītniekus. Viņiem, izrādās, tas nemaz nepatīk.

Miriamas atrastais suns
Miriami kodutu koer (5'), rež. Andress Tenusārs (2015), Igaunija
Miriama kopā ar ģimeni ceļ sniegavīru — viņus vēro pieklīdis suns, kuram, izskatās, arī ļoti patīk sniegavīrs. Tā kā ir ļot auksts, bērni četrkājaino draugu ielaiž mājās pasildīties.

Meža Sargi (12'), rež. Māris Brinkmanis (2015), Latvija
Kārtējā apgaitā Mežsargs atrod mežā izmestu kaudzi atkritumu. Arī viņa mājdzīvnieki – suns, kaķis un pele – ir par to nepatīkami pārsteigti.

Tornis (8'), rež. Jānis Cimermanis (2015), Latvija
Japāņu tūristu grupa ieradusies Itālijas pilsētā Pizā, lai apskatītu slaveno šķībo torni. Apskates laikā tornis sāk biedējoši krakšķēt, un tūristi metas to turēt.

Awesome Beetle's Colors (2'57”), rež. Indra Sproģe, Latvija
Stāsts, kas aizved mūs no angļu valodas alfabēta viena gala līdz otram! Populārās filmas “Joka pēc alfabēts” angliskā versija.

Ieteicamais vecums: 2+

Lielajā zālē: 20.08. seanss 13:00
Biļetes cena uz seansu: 3.00 EUR
Ģimenes biļete (4 personām) - 10.00 EUR
Bērniem līdz 3 gadu vecumam (ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta) - bez maksas
Bērniem ar invaliditāti – bez maksas

Filmu programmas kopējais garums: 54 min

Pankūku piedāvājums restorānā Tinto:
Ēd, cik vēlies – 6 EUR
Ar animācijas īsfilmu seansa biļeti – 5 EUR
Bērniem līdz 10 gadu vecumam – 1 EUR

MAZAJĀ ZĀLĒ

DĀŅU KINO VASARAS FESTIVĀLS

Atklājot kinoteātra “Splendid Palace” rudens sezonu, kinoteātris sadarbībā ar Dānijas Kultūras institūtu Rīgā piedāvā “Dāņu kino vasaras festivālu”, kas norisināsies no 19. līdz 21. augustam kinoteātrī “Splendid Palace”. Filmu programmā pārstāvēti mūsdienu dāņu kino spilgtākie autori, tostarp Sūzena Bīra un Tomass Vinterbergs .

PROGRAMMA:

Otrā iespēja (En chance til)
Susanne Bier, 2014
Jauns un daudzsološs detektīvs Andreass mēģina tikt galā ar problēmām dzīvē. Darbā viņam jātur grožos partneris, kurš smagi pārdzīvo šķiršanos, bet mājās Andreass un viņa sieva Anna netiek galā jaundzimušo dēlēnu, kurš augām dienām raud. Kādu nakti, ģimenē notiek neiedomājama traģēdija. Kad Andreasa dzīve sāk jukt un brukt, viņš izdara izvēli, kas pārkāpj morāles un ētikas robežas.

Mazajā zālē: 19.08. seanss 18:30

Atgriežoties mājās (When a Man Comes Home)
Thomas Vinterberg, 2007
Neliela lauku pilsētā visi ar satraukumu gaida pasaulslavenā operdziedātāja pārnākšanu mājās. Tikmēr Sebastjans, virtuves palīgs, iemīlas jaunajā kalponē Marijā. Abu mīlas dēka, kā arī baumas par operdziedātāja un Sebastjana radniecību, apgriež pilsētiņu kājām gaisā, un apdraud operdziedātāja triumfālo reputāciju.

Mazajā zālē: 20.08. seanss 14:00

Svinības (Festen)
Thomas Vinterberg, 1998
Kad Helges radi sanāk kopā, lai nosvinētu viņa 60. dzimšanas dienu, pie svētku galda nāk gaismā šausminoši ģimenes noslēpumi. Pirmā filma, kas filmēta Dogme-95 formātā.

Mazajā zālē: 20.08. seanss 16:00

Submarino
Thomas Vinterberg, 2010
"Submarino" ir stāsts par diviem brāļiem, kurus vieno kāds traģisks atgadījums bērnībā. Ir pagājuši daudzi gadi, kopš brāļi nav tikušies. Niks mitinās kādā hostelī Kopenhāgenas ziemeļrietumos. Viņš ir diezgan noslēgts sevī, cilā svarus un mēģina bērnībā piedzīvoto slīcināt alkoholā. Nika mazais brālis viens audzina sešgadīgo dēlu, cenšoties nodrošināt viņam labāku dzīvi, taču savienot priekšzīmīga vecāka lomu ar spēcīgu atkarību no narkotikām ir visai pagrūti. Kādu dienu viņu ceļi piespiedu kārtā krustojas un atmiņas par pagātnē izdarīto uzvirmo no jauna.

Mazajā zālē: 20.08. seanss 18:30

Izrādes (Forestillinger)
Per Fly, 2007
Darbība norisinās Kopenhāgenas teātra pasaules intrigām pilnajās aizkulisēs. Galvenie varoņi nav tikai kolēģi – viņiem ir ciešākas savstarpējās attiecības. Priekšnesuma būtība ir dramatizēt Šekspīra traģiski-erotisko poēmas Venēra un Adonis pasaules pirmizrādi. Mini-seriālā ir sešas sērijas, katrai parādot stāsta notikumus no viena galvenā varoņa skatupunkta.

Mazajā zālē: 21.08. seanss 12:00 (1. sērija)
seanss 13:00 (2. sērija)
seanss 14:00 (3. sērija)
seanss 16:00 (4. sērija)
seanss 17:00 (5. sērija)
seanss 18:00 (6. sērija)

Ideālists (Idealisten)
Christina Rosendahl, 2015
1968. gada 21. janvārī amerikāņu B-52 iznīcinātājs, transportēdams kodolieročus, ietriecas ledājos netālu no ASV militārās bāzes dāņu kontrolētajā Tūlē, Grenlandē. Atbildīgās amatpersonas apgalvo, ka neesot pamata uztraukumam nedz par radioaktīvo piesārņojumu, nedz par valsts kodolieroču politikas pārkāpšanu. Simtiem Tūles strādnieku ķeras pie darba ar mērķi pilnībā likvidēt notikušā pazīmes. 18 gadus vēlāk žurnālists Pols Brinks izmeklē vienu no lielākajām sazvērestībām Dānijas vēsturē.
Mazajā zālē: 21.08. seanss 19:30
(*) Filmas tiks demonstrētas dāņu valodā ar sinhrono tulkojumu latviešu valodā un subtitriem angļu valodā.