Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:281, Did:0, useCase: 3


Video: Ināras Kolmanes jaunās spēlfilmas „Bille” treileris

Redakcija
Redakcija
No trešdienas, 4. aprīļa, visā Latvijā sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz vienu no Simtgades filmām - režisores Ināras Kolmanes jauno pilnmetrāžas spēlfilmu „Bille”, ko Latvijas kinoteātros sāks izrādīt piektdien, 20. aprīlī.

Ināras Kolmanes veidotā ģimenes filma tapusi pēc latviešu rakstnieces Vizmas Belševicas romāna “Bille” motīviem, iepazīstinot skatītājus ar mazās meitenes stāstu 30. gadu Latvijā. Scenārija autori ir Arvis Kolmanis un Evita Sniedze. Filma “Bille” uz kino ekrāniem visā Latvijā nonāks 2018. gada 20. aprīlī.

Biļetes uz filmas seansiem pieejamas iepriekšpārdošanā lielāko Latvijas kinoteātru - Rīgā, Liepāja, Ventspilī, Kuldīgā, Siguldā, Cēsīs, Valmierā, Smiltenē, Daugavpilī, Rēzeknē, Madonā, Jūrmalā - kasēs un interneta vietnēs. Kinoteātri darba dienās piedāvās arī īpašus nosacījumus filmas “Bille” apmeklējumam skolēnu grupām kopā ar pedagogiem, par ko iespējams uzzināt vairāk lielāko kinoteātru tīmekļa vietnēs.

Vairāk par filmu “Bille” var uzzināt, sekojot līdzi tīmekļa vietnei facebook.com
Vērtējums: