Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Atklās gadskārtējo mākslinieku kopizstādi “Pavasara atmoda”

Redakcija
Redakcija

Piektdien, 2. martā, plkst. 17 Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18, atklās gadskārtējo vizuālās mākslas kopizstādi “Pavasara atmoda”, ko organizē biedrība “Mākslas kolēģi”.

Šogad izstāde “Pavasara atmoda” Liepājas muzejā notiks jau piekto reizi, tā kļuvusi par tradīciju pilsētas mākslas dzīvē. Izstādē eksponētas gleznas, grafikas un tēlniecības darbi. Tajā piedalās 34 mākslinieki ar 76 darbiem.

Nosaukumā “Pavasara atmoda” ietvertās koncepcijas pamatā ir daudznozīmīga postmodernās mākslas idejas robežlīniju nojaukšana starp augsto jeb elitāro mākslu un populāro mākslu.

“Pavasaris nāk katru gadu citāds. Mēs nekļūdīgi pēc smaržām, skaņām un pavasara krāsu radītajiem brīnumiem varam teikt – tā ir atmoda gan visai dzīvai radībai, gan mākslas pasaulei. Atmoda nāk ar jaunu sparu, svaigumu, brīnumiem, jauniem pārsteigumiem,” par izstādes ideju un nosaukumu stāsta biedrības “Mākslas kolēģi” dalībnieki.
Izstāde bez maksas Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18, būs skatāma no 2. līdz 25. martam.