Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


“Ceriņu brīnums” – koncerts Raiņa un Aspazijas vasarnīcā

Redakcija
Redakcija

12. maijā plkst. 15.00 Raiņa un Aspazijas vasarnīcā, Jāņa Pliekšāna ielā 5/7, Jūrmalā, notiks jauktā kora “Mediāna” pavasara koncerts “Ceriņu brīnums”. Tajā piedalīsies Centrālās statistikas pārvaldes jauktais koris “Mediāna” (mākslinieciskā vadītāja – Aija Dimza) un draugi. Koncerts tapis kā turpinājums pirms gada iesāktajai tradīcijai, kad, ciemojoties pie Raiņa un Aspazijas, pavasara kamermūzikas programmu sagatavoja flautiste Aija Dimza un pianiste Ginta Grīnberga.

Koncerta pirmajā daļā būs iespējams dzirdēt izcilas latviešu kamermūzikas pērles, ko atskaņos Aija Dimza (flauta), Ginta Grīnberga (klavieres), Emīlija Leiškalne (soprāns) un Ieva Estere Zālīte un Laima Viškinte (klavieres). Koncerta otrā daļa piedāvās fragmentus no XVI Vispārējo latviešu dziesmu svētku noslēguma koncerta “Zvaigžņu ceļā” repertuāra, ko atskaņos koris “Mediāna” ar solistiem – Annu Leiškalni, Edgaru Kronbergu un Līgu Miķelsoni – un koncertmeistari Kristīni Ezeru.

Koncertu papildinās Latvijas Nacionālā teātra aktrise Daiga Gaismiņa ar prozas lasījumiem, par pasākuma noskaņu rūpēsies viesi no Latvijas Valsts augļkopības institūta, priecējot ar krāšņiem ceriņu ziediem.

Biļešu cena – 2.00 €; skolēniem, studentiem, pensionāriem – 1.50 €.