Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


REIZĒ AR PAVASARI

Redakcija
Redakcija

Līdz 10. maijam Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, skatāma RīgasLutera draudzes mākslinieku kopas darbu izstāde REIZĒ AR PAVASARI.

Rīgas Lutera draudzes mākslinieku kopastradicionālās pavasara izstādes Ojāra Vācieša muzejā ir ilgi kopta un lolota tradīcija.

Šogad izstādē, kas kā parasti tika atklāta īsi pirms Lieldienām, piedalās 12 mākslinieki: Daiga Aže, Helmūts Āķis, Laima Akmentiņa, Gundega Zikmane, Gunta Ploka, Liene Ratnika, Māra Kalnišķe, Irīda Lazdiņa, Baiba Ūlande, Dins Kopštāls, Māra Vaičunas, Baiba Rēdere.

Mākslinieku darbi tapušidažādās tehnikās – no akvareļiem līdz pat pirogrāfijai,tomēr tie rada vienotu izstādes kopiespaidu. Darbus vieno atklāsme, kā katrs mākslinieks redz un saprot kā brīdi, kas ir reizē ar pavasari, – kā tas izskatās, kādi procesi notiek vai kādas ir viņa subjektīvās asociācijas.

Izstāde raisa gaišas un sirdssiltas emocijas, atgādinot par pavasara gaidīšanas laiku un prieku, kad tas ir klāt.
Muzejs atvērts otrdien, trešdien, ceturtdien, piektdien un sestdien no plkst. 10.00 līdz 17.00, slēgts – svētdien, pirmdien.

Ieejas maksa: 2,00 EUR; skolēniem, studentiem, pensionāriem 1,00 EUR.