Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Savējo sarunas par dzeju un dzīvi

Redakcija
Redakcija

27. jūlijā plkst. 18.00 Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, pasākumu ciklā SAVĒJO SARUNAS PAR DZEJU UN DZĪVI notiks kārtējā tikšanās – sarunāsies Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” pārstāve Žanete Jaunzeme-Grende un fonda “1836” pārstāvis un projekta koordinators Enriko Plivčs.

Žanete Jaunzeme-Grende ir Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” dibinātāja un padomes priekšsēdētāja, Imanta Ziedoņa muzeja veidotāja, politiķe, bijusī Latvijas kultūras ministre.

Fonda “Viegli” uzdevums ir “veicināt Imanta Ziedoņa ideju īstenošanos un vērtību turpināšanos, veidot un atbalstīt radošas, neparastas idejas, kā arī sabiedriskus projektus, kas atklāj Latvijas skaistumu”.

Fonda “1836” mērķis ir izveidot 1836km garu tūrisma ceļu apkārt Latvijai – kā dāvanu valstij simtgadē un sev pašiem. Lai Latviju varētu apiet, aplidot un apmīļot.

Vasarīgajā tikšanās reizē saruna risināsies par abu fondu darbību un Latvijas apceļošanas ideju, akcentējot Ojāra Vācieša drauga un laikabiedra Imanta Ziedoņa devumu idejas attīstībā.

Ieejas maksa: EUR 2,00, studentiem un pensionāriem EUR 1,00

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.