Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


SAVĒJO TIKŠANĀS. RAKSTNIEKU DIENASGRĀMATAS

Redakcija
Redakcija

29. martā plkst. 18.00 Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, Rīgā, notiks pirmais cikla SAVĒJO TIKŠANĀS pasākums RAKSTNIEKU DIENASGRĀMATAS. Par Imanta Ziedoņa un Gunāra Priedes dienasgrāmatām sarunāsies Ausma Kantāne un Ieva Struka. Sarunu vadīs Arno Jundze.

Dienasgrāmata kā žanrs ļoti tieši un intīmi atklāj autora pārdomas, ļauj paraudzīties uz viņa personību un daiļradi no cita skata punkta. Tīrā, skaidrā un uzrunājošā formāta dēļ dienasgrāmata savu aktualitāti nav zaudējusi un tik drīz arī nezaudēs.

Uz sarunu ir aicinātapētniece, Gunāra Priedes kopotu rakstu sastādītāja Ieva Struka, kura gatavojusi publicēšanairakstnieka dienasgrāmatu. Otrs vakara viesis būs Ausma Kantāne, kura stāstīs par Imanta Ziedoņa dienasgrāmatu, kas vēl nav publicēta, bet nesen tās fragmenti izskanējuši koncertuzvedumā “Citādas debesis, tā pati dvēsele”.

Šī būs pirmā no sarunām pasākumu ciklāSAVĒJO TIKŠANĀS.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Ieejas maksa: 2,00 EUR; skolēniem, studentiem, pensionāriem 1,50 EUR