Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Teātra muzejā sarīkojums ar Jaunatnes teātra ansambli “Jaunu cilvēku memuāri”

Redakcija
Redakcija

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs, 2017. gada 29. janvārī plkst. 14.00, aicina uz gadskārtējo svētdienas tikšanos ar kādreizējā Jaunatnes teātra ansambli.

Sarīkojumā runāsim ar aktrisēm, kuras piecdesmito gadu beigās un sešdesmito gadu sākumā, beidzot studijas Teātra fakultātē un Dailes teātra studijā, sāka strādāt Jaunatnes teātrī un gadu gaitā bagātināja bērnu un jauniešu auditorijas izpratni par teātri, par patiesām dzīves vērtībām. Velta Skurstene, Anta Krūmiņa, Tamāra Soboļeva, Ludmila Leimane, Maija Vilka atcerēsies savas tā laika lomas, partnerus un paša teātra radošo garu un ikdienas un svētku neparastos atgadījumus, kādi ir iespējami vienīgi teātrī. Populārais Zigmunda Skujiņa romāns iedvesmoja šim sarīkojumam dot nosaukumu „Jaunu cilvēku memuāri”, jo Jaunatnes teātra aktieri, lai arī jau daudzus gadus ir bez sava teātra, vienmēr ir dzīvespriecīgi, enerģiski un teātra mākslu mīloši un izprotoši mākslinieki.

Ieejas maksa:
pieaugušajiem EUR 4;
skolēni, studenti, pensionāri EUR 2.