Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


“Sarunas Smiļģa kabinetā” ar aktieri Imantu Stradu

Redakcija
Redakcija

“Sarunas Smiļģa kabinetā” ar aktieri Imantu Stradu
Imants Strads
Foto: Rojs Maizītis

Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads šogad izvirzīts “Gada aktiera” balvai par leģendārā režisora Pētera Lūča lomas atveidojumu izrādē “Lūcis” un Grabecu izrādē “Baladīna”, un īsi pirms “Spēlmaņu nakts” ceremonijas 21. novembrī plkst. 18.00 “Sarunās Smiļģa kabinetā” kopā ar Eduarda Smiļģa Teātra muzeja vadītāju Jāni Siliņu centīsies skaidrot šādu sarežģītu lomu tapšanas ceļus.

Imants Strads jau gandrīz divdesmit gadus ir Valmieras Drāmas teātrī, atveidojis turpat septiņdesmit visdažādākā apjoma un raksturu lomas. Aktieris radījis spilgtus tēlus arī kino un televīzijā un labprāt iesaistās dažādu projektu realizācijā, līdz ar to viņa radošās, organizatoriskās spējas un talants parādās plašā spektrā. Skatītāji kā vienmēr varēs iesaistīties “Sarunu Smiļģa kabinetā” norisē ar saviem jautājumiem un viedokli.

Biļešu cenas:
pieaugušajiem EUR 4.00,
skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 2.00.