Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Foto izstāde “Studijā Bluķis” Avotu ielā

Redakcija
Redakcija

Jau šo trešdien 23. augustā plkst. 17.30 “Studijā Bluķis” Avotu ielā 32 tiks atklāta izstāde “Avotu svētki foto - video”. Izstādē varēs aplūkot fotogrāfijas, kuras ir uzņēmuši Avotu ielas svētku viesi. Ikviens no 2016. un 2017. gada svētku apmeklētājiem var iesūtīt savu foto par to, kā tika šie svētki svinēti. Vakara gaitā paredzētas radošās darbnīcas un kino.

23. augustā plkst. 17.30 ar Top Tap Company stepa dejas performanci tiks atklāta izstāde “Avotu svētki foto-video” vai “Redz kā bija, būs vēl labāk...”

Pēc izstādes atklāšanas plkst. 18.00 būs iespēja piedalīties DIY (Do It Yourself vai dari pats) darbnīcā un pārveidot savu veco apģērbu par jaunu Gintas Ernštreites vadībā. Nemetīsim veco ārā, bet iedosim jaunu elpu!

Turpinot tēmu par latviešu darīt prasmi, plkst. 20.00 būs iespēja skatīt dokumentālo filmu “8 brīnumlietas, ko latvieši joprojām dara” no Latvijas Nacionālā Kultūras centra, filmas režisors Uģis Olte.

Avotu apkaimes svētki šogad tika rīkoti jau otro gadu pēc kārtas. Visas Avotu ielas garumā vietējiem iedzīvotājiem un pasākuma apmeklētājiem bija iespēja baudīt dažādus koncertus un priekšnesumus, piedalīties darbnīcās un performancēs.

Izstāde, radošās darbnīcas un kino ir Avotu apkaimes iedzīvotāju iniciatīva, apvienojoties iedzīvotājiem un uzņēmējiem ar kopīgu mērķi – pašiem veidot un spodrināt savas apkaimes tēlu, radīt pozitīvas pārmaiņas ielas vaibstos un vienkārši labi pavadīt dienu kaimiņu, draugu un radu sabiedrībā. Lielāka vai mazāka, bet MŪSU apkaime!

Pasākumu līdzfinansē Rīgas dome, svētku partneris Studija Bluķis, Arhitekti Ārgaļi, biedrība “Pagalmi” un citi.
Papildus informācija par Avotu Apkaimes pasākumiem atrodama: Avotu iela un apkaime, iepirkties, pasākumi un..., gaismas objekti - arhitektūra - dizaina objekti, aktuālā
informācija sociālajā tīklā Facebook: Avotu apkaimes svētki.