Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Video: Ādažos atklātas divas izstādes – “Iespēja satikties” un “Sirds dzīvnieki akvareļos”

7. aprīlī Ādažu kultūras centra Izstāžu zālē svinīgi tika atklāta Daces Reisones-Sondores un Artūra Sondora stikla darbu izstāde “Iespēja satikties”.
Izstāde ir abu laulāto kopdarbs un, kā atzīst paši izstādes autori, izstādes nosaukums pauž ne vien iespēju satikties vienam ar otru un arī dzen mākslu, bet arī ar savu meitu – Elīnu Sondori, kas Latvijā viesojas reti, bet šoreiz atceļojusi, lai kopīgi ar vecākiem atklātu savu pirmo personālizstādi “Sirds dzīvnieki akvareļos”.

KultūrasVēstis.lv redakcija piedāvā ielūkoties izstādes atklāšanas svētkos, kad klātesošos priecēja ne vien spilgtie mākslas darbi, bet arī muzikāli priekšnesumi dzejnieka Valda Atāla izpildījumā. Piedāvājam arī videofragmentus no sarunām ar pašiem izstādes autoriem – Daci Reisoni-Sondori, Artūru Sondoru, Elīnu Sondori – un izstādes kuratori Elizabeti Atāls.

Izstāde Ādažu kultūras centrā apskatāma līdz 30. aprīlim. Darbadienās no plkst. 11 līdz 19, savukārt brīvdienās – no plkst. 11 līdz 17.
Vērtējums: +1