Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Sarunās Smiļģa kabinetā

Redakcija
Redakcija

22. decembrī plkst. 17.00, Eduarda Smiļģa 130. dzimšanas dienas gadu noslēgsim ar sarunām, kurās muzeja speciālisti un iepriekšējo sarīkojumu klausītāji Ziemassvētku gaisotnē varēs stāstīt, apcerēt un diskutēt par tematiem, kurus rosinājušas Dailes teātra dibinātāja, aktiera un režisora Eduarda Smiļģa personības un radošā darba iepazīšana. Vēlamies, lai ikviens, kuru ir saistījis kāds meistara dzīves un mākslinieciskās darbības fakts, to brīvā, nepiespiestā atmosfērā pārrunātu ar citiem sarunu Smiļģa kabinetā dalībniekiem un, iespējams, arī dotu jaunas ierosmes topošajam 2017. gada sarunu ciklam.

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs 2016. gadā svin 40. dzimšanas dienu un Eduarda Smiļģa 130. gadskārtu. Tāpēc katra mēneša 23. datumā muzejā notika sarunas par Eduardu Smiļģi un viņa laikabiedriem, par muzeja izveidi un attīstību, par lielā meistara atklāsmi muzejā un popularizēšanu ārpus tā. Muzejs aicina sekot informācijai teatramuzejs.lv un apmeklēt arī turpmākos pasākumus 2017. gadā.

Biļešu cenas:
pieaugušajiem EUR 4.00,
skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 2.00.