Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


“Sarunas Smiļģa kabinetā” ar režisoru Vladislavu Nastavševu

Redakcija
Redakcija

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejs, 20. aprīlī plkst. 18.00, ciklā „Sarunas Smiļģa kabinetā” tiksies ar režisoru Vladislavu Nastavševu, kura spilgtās un neparastās izrādes skatītājos raisa visdažādākās emocijas un pārdomas. „Peldošie un ceļojošie”, „Cerību ezers”, „Tumšas alejas”, „Jūlijas jaunkundze”, „Asins kāzas” – tie ir tikai daži režisora, arī komponista V. Nastavševa iestudēto izrāžu nosaukumi, kas raisa visdažādākās asociācijas ne tikai skatītājiem, kuri ir redzējuši šos iestudējumus, bet arī tiem, kuri vēl tikai plāno ienirt režisora, aktieru un viņa komandas uzburtajā teatrālajā atmosfērā.

Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzejā jau trešo sezonu turpinās Sarunas Smiļģa kabinetā. Šogad katra mēneša trešajā ceturtdienā no plkst. 18.00 līdz 19.30 sarunāsimies ar spilgtām Latvijas teātra personībām, kuras savā mākslinieciskajā darbībā vistiešākā veidā pierāda Eduarda Smiļģa proponēto klasisko trīsvienību: SKAIDRĪBA. VIENKĀRŠĪBA. KAISLĪBA! Nākamās sarunas paredzētas ar aktrisi Lāsmu Kugrēnu un citiem māksliniekiem. Sarunu vada muzeja vadītājs, profesors Jānis Siliņš.

Biļešu cenas:
pieaugušajiem EUR 4.00,
skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 2.00.