Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Aicina dāvināt Ziemassvētku un Jaunā gada apsveikuma kartiņas

Redakcija
Redakcija

Liepājas muzeja ekspozīcijā “Liepāja okupāciju režīmos” norisināsies akcija, kuras laikā ikviens aicināts muzejam dāvināt senas apsveikuma kartiņas. Kartiņas iespējams nodot no 18. līdz 30. decembrim Liepājas muzeja ekspozīcijā “Liepāja okupāciju režīmos” K. Ukstiņa ielā 7/9.

Lai iedvesmotu cilvēkus dāvināt kartiņas ne tikai muzejam, bet arī saviem tuvajiem un mīļajiem, Liepājas muzeja ekspozīcijas “Liepāja okupāciju režīmos” izstāžu zālē redzamas Liepājas muzeja krājumā esošās Ziemassvētku un Jaunā gada apsveikuma kartiņas.

Šie sveicieni muzejam tika dāvināti līdzīgā akcijā, kas norisinājās 2005. gadā. Apskatīšanai izliktas 40 dažādas pagājušā gadsimta apsveikumu kartiņas.

No redzamajiem svētku sveicieniem senākais uzrakstīts 1908. gadā, bet jaunākais 1959. gadā. Apmeklētājiem iespējams ne tikai aplūkot atklātnītes un smelties iedvesmu šī gada sveicieniem, bet arī izmantot muzeja speciālistu izveidotās muzeja krājuma kartiņu kopijas, lai uzrakstītu novēlējumu un dāvinātu tās sev tuvajiem radiem un draugiem gaidāmajos svētkos.

Šādi apmeklētāji varēs papildināt savas Ziemassvētku dāvanas ar veikalos nenopērkamām kartiņām.
Dāvinot muzejam apsveikuma kartiņas, cilvēki palīdzēs papildināt muzeja krājumu ar skaistiem sveicieniem un sirsnīgiem vēlējumiem un palīdzēs muzejam saglabāt pagātnes liecības. Muzeja darbinieki cer uz sabiedrības atsaucību.

Muzeja ekspozīcija "Liepāja okupāciju režīmos" būs slēgta 23., 24., 25., 31.decembrī un 1. janvārī.
Muzejs atvērts 26., 27. decembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00, 30. decembrī muzejs strādās no plkst. 10.00 līdz plkst. 17.00
.