Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Sarīkojums Teātra muzejā „Viss ir tik vienkārši…”

Redakcija
Redakcija

Aktrise Baiba Indriksone ir apveltīta ar vitālu spēku, sievišķību, profesionāla prieka dzirksti un neatslābstošu enerģiju. Jau sešdesmit piecus gadus viņa ir Nacionālā teātra aktrise, bet kino viņa debitēja vēl agrāk, jo 1949. gada filmā „Rainis” viņa atveidoja Ābelīti.

23. februārī plkst.17.00, Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzeja sarīkojumā „ Viss ir tik vienkārši. Baibai Indriksonei – 85” tiksimies ar aktrisi un klausīsimies viņas stāstījumā par bagāto, radošo mūžu, kurā ir spilgtas lomas teātrī, kino, televīzijā, radio un dažādās mākslinieces pašas veidotās dzejas kompozīcijās. Baibas Indriksones tēlu galerijā varam atrast meitenīgi liriskas, sievišķīgi šarmantas, arī negantas un drastiskas, asa temperamenta, komiskas, pat groteska rakstura apveltītas lomas. Sava veida kvintesence ir savdabīgā un žilbinoši krāsainā Olita Sprēsliņa Latvijas kino meistara Jāņa Streiča šedevrā „Limuzīns Jāņu nakts krāsā” (1981).

Biļešu cenas:
pieaugušajiem EUR 4.00,
skolēniem, studentiem, pensionāriem EUR 2.00.