Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Foto: Rīgas Centrāltirgū - Sofijas Šuhovas mākslas darbu izstāde “Zivis”

Redakcija
Redakcija
Rīgas Centrāltirgus zivju paviljonā atklāta mākslinieces Sofijas Šuhovas izstāde “Zivis”, kas visiem interesentiem apskatāma līdz decembra beigām. Šajā sērijā ir iekļauti deviņi hipnotizējoši koši ar akrila krāsām radīti mākslas darbi.

Māksliniece S.Šuhova stāsta: “Izstādes nosaukums “Zivis” šķiet bezgala vienkāršs un skaidrs. Tomēr par zemūdens iemītniekiem mēs patiesībā zinām tik maz. Šobrīd zinātnieki spējuši aprakstīt vien ap 10 procentiem jūras radību, tādēļ zemūdens pasaule ir neizsmeļams avots gan zinātnes, gan mākslas atklājumiem.”
“Rīgas Centrāltirgus zivju paviljona piedāvājumā ir vairāk nekā 200 atšķirīgu produktu, kas vilināt vilina šurp gardēžus un veselīga dzīvesveida piekritējus. Priecājamies par iespēju pamielot arī apmeklētāju acis ar krāšņiem un suģestējošiem Sofijas Šuhovas darbiem,” saka RPAS “Rīgas Centrāltirgus” valdes locekle Tatjana Lukina.
“Vieta gleznu izstādīšanai netika izvēlēta nejauši. Rīgas Centrāltirgus ir viens no skaistākajām tirgiem pasaulē. Centrāltirgus zivju paviljonā ir milzīga zivju dažādība. Starp svaigu zivju tirdzniecības stendiem izstāde iegūst īpašu nozīmi. Zivis baseinos un uz tirdzniecības galdiem ir kā izstādes turpinājums. Pēc izstādes aplūkošanas, aicinu apmeklētājus izstaigāt paviljona ejas, lai pamanītu pārsteidzošo zemūdens pasaules radījumu spilgtumu un skaistumu,” saka S.Šuhova.

Vairāk par mākslinieci varat uzzināt mājaslapā
shukhova.com

Foto: Ivars Puķe