Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Tikšanās ar māksliniekiem

Redakcija
Redakcija

Pirmdien, 27. februārī no plkst. 11:00 līdz 14:00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks tikšanās un diskusija ar profesionāliem māksliniekiem no Francijas un Dānijas.

Franču mākslinieks Patriks Peltjē (Patrick Peltier), kam šobrīd Rotko centrā norisinās tēlniecības personālizstāde „Atdzimšana”, aicina mākslas interesentus uz sarunu un diskusiju par tēlniecību, un personālizstādē apskatāmajiem darbiem. Savukārt latviešu māksliniece Linda Zīvere, kas šobrīd dzīvo un radoši strādā Dānijā aicina ne tikai uz sarunu dialogā, bet arī uz eksperimentālo mākslas darbnīcu dodot iespēju katram radoši izpausties mākslinieces vadībā.

Abas tikšanās noritēs latviešu valodā. Ieeja bezmaksas. Tikšanas laikā bezmaksas varēs apskatīt arī Rotko centra izstādes C sektorā.

Programmā:

11:00 – 12:30 Tikšanās ar mākslinieku Patriku Peltjē;
12:30 – 14:00 Tikšanās ar mākslinieci Lindu Zīveri.

Iepriekšēja pieteikšanās rakstot uz e-pastu baiba.priedite@daugavpils.lv vai zvanot pa tālruni 65430273.