Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Notiks labdarības izsole paralizētā mākslinieka Mareka Odumiņa atbalstam

Redakcija
Redakcija

16. septembrī plkst. 19:00, viesnīcā Pullman Riga Old Town (Jekāba, 24) notiks plenēra “Ķemeri – apslēptais dārgums” darbu labdarības izsole. Izsolē iegūtie līdzekļi tiks novirzīti pilnībā paralizētā jaunā Latvijas mākslinieka Mareka Odumiņa atbalstam.

Izsole kļūs par ceļojošās izstādes noslēdzošo posmu. Nedēļas laikā - no 11. Līdz 16.septembrim ar mākslas darbiem varēs iepazīties viesnīcas Pullman Riga Old Town telpās (1.stāvā). Uz pasākumu aicināti visi, kas vēlas atbalstīt jauno mākslinieku Mareku Odumiņu, kurš glezno savas gleznas, turot otu mutē, jo pēc traumas viņa rokas un kājas ir nekustīgas.

Dalībai izsolē jāpiesakās pa tālruni + 371 28100843 vai elektronisko pastu: info@royalevents.lv.

Mākslas plenērs “Ķemeri-apslēptais dārgums” notika pagājušā gada septembrī, tajā piedalījās latviešu mākslinieki: Dzintars Adienis, Ieva Caruka, Santa Vasiļjeva, Uldis Pauzers, Maija Matīsa, Kristīne Belte, Benno Tālivaldis, Iveta Meiere un Ainārs Meiers. Projekta pamatideja – parādīt Ķemeru dabas un arhitektūras bagātību un atgādināt, ka nacionālais parks ir ne tikai Jūrmalas, bet arī visas Latvijas dārgums. Mākslinieku darbi jau tika izstādīti dažādās Latvijas malās – Rēzeknē, Daugavpilī, Ventspilī, Liepājā, Rīgā, Jūrmalā, kā arī Lietuvas pilsētā Birštonas. Plenēra un izstāžu organizatori lepojas, ka izstāde tika prezentēta arī vienā no nozīmīgākajiem Latvijas kultūras dzīves pasākumiem - “Rīgas balle 2017”, kas notika slavenajā Melngalvju namā.

Plenērs “Ķemeri - apslēptais dārgums” iecerēts kā jauna tradīcija un tiek plānots, ka nākamreiz jau notiks starptautiska mēroga pasākums. Īpašu pateicību organizatori izsaka topošajai pieczvaigžņu viesnīcai ”Park Hotel Ķemeri”, ar kuras atbalstu tiek realizēts šis projekts.

Labdarības izsoles organizatori - biedriba "Royal Events by Nataly Tumsevica”.