Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Foto: Mākslas akadēmijā atklāta Scenogrāfijas apakšnozares studentu izstāde "Sākums"

Redakcija
Redakcija
No 2015. gada 8. līdz 30. septembrim Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) aulā ir aplūkojama Scenogrāfijas apakšnozares studentu darbu izstāde „Sākums”, kas ieguvusi prestižu apbalvojumu – zelta medaļu Prāgas Performances dizaina un telpas kvadriennālē.

LMA studentu izstāde „Sākums” Prāgas Performances dizaina un telpas kvadriennālē saņēmusi zelta medaļu nominācijā „Daudzsološākais studentu talants”. Žūrija savu izvēli argumentēja, uzsverot vairākas ekspozīcijas kvalitātes – sniedz priekšstatu par studentu izaugsmi mācību procesā, darbi ir vizuāli pārliecinoši, skaidri un veido koptēlu, kas pārsteidz ar vizuālās domāšanas disciplīnu un skaidrību. Scenogrāfijas apakšnozares studējošo dalības Prāgas Performances dizaina un telpas kvadriennālē vēsturē šīgada apbalvojums ir jau trešais.

Piedāvājam foto ieskatu izstādes atklāšanas pasākumā. Foto: LMA arhīvs