Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


KTMC “Ritums” būs skatāma mākslas konkursa izstāde „Rīgas toņi un pustoņi”

Redakcija
Redakcija

No 3. marta līdz 23. martam Kultūras un tautas mākslas centra „Ritums”, Jaunielā 29a būs skatāma Rīgas pilsētas Centra rajona izglītības iestāžu mākslas pulciņu audzēkņu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas konkursa izstāde „Rīgas toņi un pustoņi”.

Marta mēnesī tieši Rīgas rajonos un priekšpilsētās būs skatāmas vairākas bērnu izstādes, kā arī īpaši veidota tērpu skate. Izstādes notiek V Latvijas bērnu un jauniešu mākslas festivāla „Toņi un pustoņi” ietvaros, kura noslēgums norisināsies Bauskā 2017. gada 1. un 2. jūnijā.

Izstādē piedalās Rīgas izglītības iestāžu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pulciņu audzēkņi vecumā no 7 līdz 25 gadiem. Risinot konkursa tēmu, viņi akcentē savai pilsētai un tās apkaimei raksturīgo: pilsētvidē, dabā, kultūrā, vēsturē, sabiedrībā, tās norisēs pagātnē un mūsdienās, kā arī izsapņo savu nākotnes vīziju par Rīgu. Izstādes dalībnieki savus radošos darbus veido dažādās tehnikās un materiālos gan individuāli, gan kolektīvi.

Izstāde apskatāma katru dienu no plkst. 11.00 līdz 17.00

Ieeja bez maksas