Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:277, Did:0, useCase: 3


Mainās Liepājas muzeja darba laiks

Redakcija
Redakcija

No 1. septembra Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 pāriet uz ierasto darbu laiku, apmeklētājiem būs atvērts piecas dienas nedēļā – no trešdienas līdz svētdienai, no plkst. 10 līdz 18.

Pateicoties Nodarbinātības Valsts aģentūras īstenotajam projektam "Skolēnu darbs vasarā" un sadarbībai ar Liepājas pašvaldības aģentūru "Nodarbinātības projekti", vasaras sezonā muzejs bija pieejams apmeklētājiem katru dienu.

Vasarai noslēdzoties, izsakām pateicību visiem jauniešiem, kas šovasar strādāja muzejā. Pavisam trīs mēnešu laikā Liepājas muzejā bija nodarbināti 30 skolēni, kas darbojās kā dežuranti - zāļu uzraugi muzeja ekspozīcijās un izstādēs, piedalījās telpu uzkopšanas darbos, kā arī veica dažādus uzdevumus, kas saistīti ar muzeja krājuma darbu.
Turpmāk Liepājas muzejs apmeklētājiem būs pieejams piecas dienas nedēļā – no trešdienas līdz svētdienai, no plkst. 10 līdz 18. Pirmdienās, otrdienās muzejs būs slēgts. Muzejā līdztekus esošajām vēsturiskajām ekspozīcijām, ir iespēja apskatīt arī ostas vēsturei veltītu izstādi “Liepājas ostai – 320, Liepājas SEZ – 20”.

Nākamnedēļ Liepājas muzejā atklās Izraēlas foto mākslinieka Gustavo Sagorska (Gustavo Sagorsky) izstādi “Sonia”, – aicinām gan uz tikšanos ar fotogrāfu, gan meistarklasi fotogrāfijā.