Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Valmieras teātris novembrī viesosies Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī

Redakcija
Redakcija

24. novembrī, plkst. 19.00, ar izrādi “80 dienās apkārt zemeslodei” Valmieras teātris viesosies Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī. Žila Verna, 19.gs. zinātniskās fantastikas literatūras aizsācēja, varonis – angļu džentlmenis Fileass Fogs, kurš jūsu acu priekšā dosies apkārt zemeslodei, ir apveltīts ar ļoti spēcīgu raksturu. Apbrīnojama ir viņa spēja neapstāties pēc neveiksmēm, nepadoties problēmu priekšā un ne mirkli nezaudēt ticību, ka viņš sasniegs mērķi laikā, neskatoties uz to, ka daudzi viņu uzskata par jocīgu.

Lai arī varētu domāt, ka autors, iedvesmojoties saviem ceļojumu romāniem, visu mūžu pavadījis krāšņos ceļojumos, Žila Verna radīšanas noslēpums saistīts ar to, ka ceļojumi notikuši tikai rakstnieka iztēlē, sēžot pie globusa ar rakstāmspalvu rokās.

Izrāde visai ģimenei. Iesakām bērniem no 10 gadu vecuma.

Izrāde nominēta 2016./2017.gada Latvijas teātru gada balvai 4 kategorijās: "Gada izrāde bērniem vai pusaudžiem", "Gada scenogrāfs", "Gada video mākslinieks" un "Gada kustību mākslinieks".

Biļetes pieejamas Rīgas Krievu teātra kasē (tālr. 67225395) un internetā: Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU...