Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Valmieras teātris dosies viesizrādēs uz Kurzemi un Zemgali

Redakcija
Redakcija

Par tradīciju kļuvusi Valmieras teātra viesošanās Kurzemē un Zemgalē un arī šajā sezonā teātris ar Vara Braslas iestudēto komēdiju “Nepabeigtās kāzas” dodas pie skatītājiem. Viesizrādes sākies 16. oktobrī Slampes Kultūras pilī, kam sekos izrādes Brocēnos, Talsos, Kuldīgā, Rojā un Bauskā.

Valmieras teātris aicina uz izrādēm:

16.oktobrī, plkst.19.00, Slampes Kultūras pilī
17.oktobrī, plkst.19.00, Brocēnu Kultūras centrā
18.oktobrī, plkst.19.00, Talsu Tautas namā
19.oktobrī, plkst.19.00, Kuldīgas Kultūras centrā
20.oktobrī, plkst.18.00, Rojas Kultūras centrā
21.oktobrī, plkst.16.00, Bauskas Kultūras centrā

“Nepabeigtās kāzas” ir komisku pārpratumu pilns stāsts par dienu profesora Kronīša ģimenē, kur dzīvoklī parādās gan divi krāpnieki no neesošas firmas “Draugs”, kas slēdz fiktīvus līgumus par skaitītāju uzstādīšanu, ierodas gan kaimiņiene līgavas tērpā, gan meitas precinieki, dakteris, policists, atklājas noslēpta glezna un kādam kļūdaini izdodas nepārtraukti sazvanīt intīmpakalpojumu kantori.

Režisors Varis Brasla par iestudējumu: “Šī nav pirmā reize, kad strādāju ar izcilo kinoscenāristu, kāds viņš ir pirmām kārtām, un dramaturgu Alvi Lapiņu. Man viņa smeķīgais humors vienmēr ir bijis sirdij tuvs. Izrādē nerisināsim globālas pasaules problēmas – vaimonoloģija man ir apnikusi, labāk paskatīsimies, kas notiek mums deguna priekšā vienas ģimenes ietvaros. Tas ir daudz interesantāk.”

Lomās: Regīna Devīte, Elīna Hanzena, Eduards Johansons, Januss Johansons, Vizma Kalme, Arnolds Osis, Ilze Pukinska, Inese Ramute, Ģirts Rāviņš, Krišjānis Salmiņš, Uldis Sniķers, Baiba Valante.

Iestudējuma radošajā komandā arī scenogrāfs Mārtiņš Vilkārsis, kostīmu māksliniece Jurate Silakaktiņa, komponists Emīls Zilberts, video mākslinieks Gatis Priednieks-Melnacis un gaismu mākslinieks Māris Salmanis.

Biļetes var iegādāties izrāžu norises vietās, visās “Biļešu paradīze” kasēs un https://www.bilesuparadize.lv