Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Valmieras teātris aicina skatītājus noteikt Gada labākos māksliniekus un izrādi

Redakcija
Redakcija

Klāt gada nogale un laiks, kad Valmieras teātris sadarbībā ar Latvijas vadošo piena pārstrādes uzņēmumu “Food Union” un tā zīmolu “Valmiera” aicina skatītājus atdot savu balsi par aizvadītās sezonas labākajiem māksliniekiem un izrādi. Ar balsojuma palīdzību, nenodalot 1. un 2. plānas lomas, tiks noteikti skatītājuprāt divi labākie aktieri un aktrises, “Gada izrāde”, kā arī pirmo reizi varēs balsot kategorijā “Gada debija”.

Šogad savu balsi iespējams atdot tikai elektroniski, balsojot internetā – teātra mājas lapā Valmieras drāmas teātris līdz 20. decembrim. Lai gan izpaliks tradicionālā gada noslēguma balvu pasniegšanas ceremonija, laureāti tiks iepriecināti ar balvām no inovatīvo piena produktu zīmola “Valmiera”. Tāpat 3 balsotāji iegūs savā īpašumā ielūgumus uz kādu no Valmieras teātra izrādēm.

Valmieras teātra direktore Evita Sniedze: “Tieši šobrīd atkal ar saviem skatītājiem tikties klātienē nevaram, tāpēc viņu atbalsts ir īpaši svarīgs. Un viņu ticība par drīzu atkaltikšanos mūs ļoti iedvesmo. Iepriekšējā sezona gan aprāvās vēl negaidītāk kā tika pārtraukta šī, tomēr tajā bija skaisti stāsti un brīnišķīgi aktierdarbi, kas īsā laikā un pat ar ierobežotu skatītāju skaitu iekaroja daudzu sirdis, un pierādīja, ka klātiene ir būtiskākais enerģijas apmaiņas nosacījums. Tāpēc esam gandarīti, ka varam nepārraut šo balsošanas tradīciju, kas turpinās jau 9 gadus, dot iespēju mūsu skatītājiem nobalsot par viņuprāt labākajiem aktieriem un aktrisēm, mīļāko izrādi un šogad arī par spilgtāko debiju.”

Uzvarētāji tiks izziņoti 22. decembrī.