Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:354, Did:0, useCase: 3


Režisore Elīna Cērpa aicina režisora Pētera Lūča skatītājus uz atmiņu pēcpusdienu

Redakcija
Redakcija

4. decembrī plkst. 15.00 Valmieras drāmas teātra foajē 2. stāvā režisore Elīna Cērpa aicina uz atmiņu pēcpusdienu Pētera Lūča skatītājus.

Režisore E. Cērpa, veicot pētījumu par Pētera Lūča darbu un laiku Valmieras teātrī, vēlas satikties ar skatītājiem, kas ir piedzīvojuši leģendārā režisora izrādes un sekojuši līdzi mākslinieka darbam Valmieras teātrī.

Skatītāji, kuriem ir iespējams atbraukt uz režisora Pētera Lūča atmiņu pēcpusdienu, lūgums pieteikties līdz 25. novembrim, zvanot uz teātra kasi: 64207335. Apzinoties, ka režisora Pētera Lūča skatītāji ir gados vecāki cilvēki, skatītāji var ņemt līdz vienu pavadoni. 4. decembrī pl.18.30 Valmieras teātris atmiņu pēcpusdienas dalībniekiem pēc tikšanās piedāvās noskatīties režisores I. Mičules izrādi “Eņģeļa kreisais spārns” par īpašu cenu – EUR 5. Vietu skaits ierobežots! Lūgums, piesakoties uz P. Lūča atmiņu pēcpusdienu, teātra kasē pieteikt arī vietas uz “Eņģeļa kreisais spārns” izrādi.

Pētera Lūča skatītāju, laika biedru, teātra mākslas cienītāju atmiņas ir ļoti nepieciešamas režisores Elīnas Cērpas skatuves darbam “Bērni iet”, un tas tiks veltīts Pētera Lūča 110 gadei, ko plānots atzīmēt 2017. gadā.

Projektu īsteno skatuves mākslas producentu kompāniju “Pigeon-Bridge” un Valmieras drāmas teātris, atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Ļoti ceram uz skatītāju atsaucību, priecāsimies arī par ieteikumiem, kā uzmeklēt personas, kuras varētu būt saistītas ar Pētera Lūča laiku Valmieras teātrī!